Максим Манухін: «Намагаюсь довести кожну справу до кінця та отримати позитивний результат»

Максим Манухін: «Намагаюсь довести кожну справу до кінця та отримати позитивний результат»

Журналісти «20 хвилин» продовжують спілкуватися з депутатами Житомирської міської ради у рамках проекту «Твій місцевий депутат» та дізнаватися про їхні здобутки, які пішли на користь житомирян.

Цього разу ми вели розмову з амбітним молодим депутатом міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка Максимом Манухіним. Народний обранець поділився своїми враженнями від депутатства та розповів про досягнення за час своєї роботи.

«20»: Коли і чому вирішили балотуватись у депутати міської ради?

– Для мене це депутатство стало першим і чимось новим, тому вирішив спробувати себе в цьому напрямку. Чому б не спробувати, адже я молодий, маю багато нових ідей та бажання. Спочатку я планував балотуватися у районну раду, але потім все ж вирішив у міську.

Відео дня

«20»: Чи не жалкуєте про прийняте рішення?

– Абсолютно не жалкую. Це великий досвід для мене. Приємно бачити, коли люди посміхаються, адже ти їм в чомусь допоміг та вирішив питання, що їх турбують. Ти відчуваєш, що ти відповідальний перед тими, хто тебе обрав. Потрібно говорити з людьми та виконувати обіцянки. Адже якщо я щось пообіцяв і не виконаю, то як я потім буду дивитися людям в очі? Все ж залишиться на моїй совісті. Я вважаю, що депутат, посадовець, чиновник у будь-якому випадку повинен залишитися людиною.

«20: До складу якої комісії Ви входите? Та які важливі рішення з вашої подачі були підготовлені?

– Я входжу до складу постійної комісії з питань розвитку інфраструктури міста та комісії, з питань житлово-комунального господарства. Намагаюся ініціювати все на благо району, від якого мене обрали житомиряни. Я депутат з Польової, тому представляю інтереси мого округу. Зараз іде повна реконструкція цього району. Сюди входить ремонт доріг, дитячих і спортивних майданчиків, освітлення та озеленення.

«20»: Ви пішли на вибори від Радикальної партії Олега Ляшка. Чому саме ця політсила?

– Ця партія мені імпонує своїми радикальними поглядами та діями. Олег Ляшко – це єдина людина, яка дотримується своїх поглядів від початку і не змінює їх до перемоги. Я вважаю, що наша команда здатна внести покращення у розвиток Житомира.

«20»: Чи є у Вас власна приймальня? Коли і з яких питань до Вас можуть прийти люди?

– Так, у мене є власна приймальня. Знаходиться за адресою вул. Велика Бердичівська, 15/1, працює кожної середи з 11:00 до 13:00. Однак зараз ми з колегою-депутатом Сергієм Колесником хочемо зробити спільну приймальню, оскільки наші округи знаходяться поряд. Так ми зможемо в комплексі підходити до вирішення того чи іншого питання. Житомир в нас один, тому потрібно прагнути до чогось кращого.

«20»: З якими питаннями найчастіше звертаються житомиряни та чим Ви можете їм реально допомогти?

– Питань по моєму округу небагато, оскільки намагаюся зробити все для покращення життя району. А взагалі до мене найчастіше звертаються з питаннями адресної допомоги.

Інколи буває, що приходять не лише з мого виборчого округу, але й з інших округів. Я нікому не відмовляю, приймаю усі звернення, адже мій статус – депутат міської ради. Все буду робити поступово, адже знаю, що в бюджеті й так великі «дірки», тому дуже складно зробити все й одразу. Загалом намагаюсь довести вирішення кожного питання, звернення до кінця та отримати позитивний результат. Не люблю залишати справи не вирішеними.

«20»: Яке рішення міської ради Ви вважаєте найскандальнішим або таким, яке шкодить городянам і Житомиру?

– Наш мер та депутати – мудрі та справедливі люди, тому всі рішення, які приймаються, – виважені та аргументовані. І те, що не піде на користь житомирянам, депутати не підтримують та намагаються знайти альтернативні рішення. Ми всі працюємо, нас обрали наші люди, й ми зобов’язані їм допомагати. Бувають і розбіжності серед поглядів депутатів, однак компроміси в більшості випадків знаходяться.

«20»: Чи вважаєте Ви, що у місцевих депутатів є достатньо повноважень, аби впроваджувати реальні зміни у місті?

– Якщо я хочу винести певну ініціативу, то ніяких перешкод не зустріну в межах міської ради. Адже на це в мене є певні аргументи та причини. Я пройду по всіх комісіях, депутатах, і якщо в когось є до мене питання, завжди поясню і доведу, чому я вважаю своє рішення правильним.

«20»: Які три першочергових кроки потрібно зробити на користь Житомира?

– Всі ми хочемо в Європу, але Європа починається з кожного з нас. Однак до цього потрібно бути готовим на моральному рівні. Тому для того, щоб наше місто стало кращим, насамперед, людям потрібно почати з себе. Наприклад, не засмічувати наше місто. Всі хочуть змінюватися, але ніхто для цього нічого не хоче робити. По-друге, потрібно більше бюджетних коштів. Скільки не змінювалася влада, але саме зараз реально в нашому місті щось робиться. Натхнення є, бажання є, а будуть кошти, то буде все, і всі ідеї зможемо реалізувати.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн 16:20 До уваги рибалок! З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 16:18 Чоловік і жінка з Волицької громади вбили свого знайомого і закопали у себе на подвір’ї 16:00 Березень на Замковій горі. Фоторепортаж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up