Екс-губернатор Житомирщини Сергій Машковський розповів про причини свого звільнення.Відео

Екс-губернатор Житомирщини Сергій Машковський розповів про причини свого звільнення.Відео

У понеділок 5 вересня Сергій Машковський під час прес-конференції, розповів про причини свого звільнення з посади голови Житомирської облдержадміністрації.

Як повідомив екс-губернатор його рішення було не спонтанним, а цілком обдуманим та виваженим. 

«Я по життю максималіст та ставлю перед собою максимальні цілі. Вступаючи на посаду я вже тоді визначив для себе два роки, як критичний термін. Сьогодні я відчуваю, що на максимумі тих зусиль, на яких я працював два роки, я вже працювати не зможу. Можливо, мені потрібно пройти перезавантаження. Хочу відразу заявити, що рішення це не спонтанне і не емоційне.  Для себе я однозначно визначив, що сьогодні прийшов час зробити перезавантаження і на обласному рівні. Я дуже хочу, щоб це перезавантаження пішло на користь нашій Житомирській області», - зазначив Сергій Машковський.

Після звільнення з посади голови Житомирської облдержадмінстрації Сергій Машковский планує займатися бізнесом.

Відео дня

«На сьогодні я бачу свою діяльність у приватному секторі і бізнесі. Я зараз планую зайнятися автомобільним бізнесом. Але в той же час вже є в планах потужні інвестиційні проекти, які будуть реалізовуватися на території України. І я буду прикладати максимум зусиль, щоб ці інвестиційні проекти реалізовувалися на території Житомирської області», - підкреслив екс-губернатор.

Також екс-посадовець не виключає в майбутньому своєї політичної кар’єри або діяльності на посаді держслужбовця.

Нагадаємо, Сергій Машковський 18 серпня написав заяву на звільнення з посади голови Житомираської ОДА за власним бажанням.

31 серпня Петро Порошенко підписав Указ про його зільнення і 1 вересня призначив тимчасовим виконуючим обов'язки голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up