Директор компанії «БТК-Центр Комплект» Юрій Опанасюк отримав подяку від прем’єр-міністра Володимира Гройсмана

Директор компанії «БТК-Центр Комплект» Юрій Опанасюк отримав подяку від прем’єр-міністра Володимира Гройсмана

Вище керівництво нашої держави оцінило вклад директора «БТК-Центр Комплект» у розвиток житлово-комунального господарства України.

Відтак, під час 19-ї сесії Житомирської обласної ради, яка відбулася 25 жовтня 2018 року, Юрію Анатолійовичу було урочисто вручено подяку від прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

У документі сказано, що Юрій Опанасюк отримав подяку «За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку житлово-комунального господарства, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм».

Після вручення Юрій Анатолійович так прокоментував отримання своєї нагороди: «В галузі термомодернізації та реновації старого житлового комплексу на Житомирщині є чим пишатися. Рівно 17 років тому ми вперше спільно почали впроваджувати енергоефективні технології. На сьогодні ці об'єкти працюють і не потребують додаткових коштів на термомодернізацію. Енергоефективність, я вважаю, – це майбутнє України».

Відео дня

Нагадаємо, «БТК-Центр Комплект» працює на ринку з 2007 року, спеціалізується на постачанні газорегуляторного обладнання, побутових і промислових лічильників газу, з’єднуючих частин і деталей трубопроводів, контрольно-вимірювальних приладів, інструментів, а також на виробництві вузлів обліку газу, шафових газорегуляторних пунктів і іншого газорегуляторного обладнання.

Плідна співпраця з вітчизняними і зарубіжними виробниками дозволяє компанії задовільнити всі технічні рішення під час проектування, комплектації, монтажу, гарантійного і сервісного обслуговування водо-, тепло-, газопостачання.

Редакція «20 хвилин» щиро вітає Юрія Опанасюка з цією високою відзнакою і бажає незгасимого оптимізму, наснаги, нових здобутків у роботі.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Igor Pavlenko

    совдеп-був,є і буде!п.м. хто народний артист Америки?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up