Багато планів та роботи у старости Годиського старостинського округу

Багато планів та роботи у старости Годиського старостинського округу
Анатолій Іванович Фещенко

Анатолій Іванович Фещенко живе та працює на своєму окрузі не один рік поспіль. Варто зазначити, що староста дбає про благо своїх односельців, а тому й має неабияку підтримку жителів.

Про свої плани та роботу Анатолій Іванович розповів нашому журналісту. 

– Які важливі проблеми Вашої громади Ви бачите та як плануєте їх вирішити?

– Мабуть, сьогодні важко планувати на довгострокову перспективу, тому що тільки створена нова Романівська громада, відповідні структурні підрозділи, на все це потрібен час. Тому будемо робити те, що нам найнеобхідніше, а саме у кінці березня – на початку квітня у Годиху та Межирічку потрібен грейдер: у нас грунтові дороги, які потребують постійної уваги і ними постійно потрібно займатися, деякі ділянки доріг потребують підсипки і т. д. На початку травня потрібно закупити 53 секції бетонної огорожі та 55 бетонних стовпів для того, щоб завершити благоустрій кладовища с. Межирічка. 3/4 огорожі ми вже зробили. Також потребує завершення огорожа кладовища с. Годиха, необхідно закупити 40 секцій та 42 бетонних стовпи, 2/3 робіт ми уже виконали. Є нагальна потреба в заміні вхідних дверей ФАПу с. Годиха та проведення ремонту приміщення. Потребує ремонту приміщення (стеля) зали засідань адміністративного корпусу старостинського округу.

Відео дня

Багато в мене є планів, що я хотів би зробити, але це вже будемо обговорювати пізніше.

– Які спільні роботи на території прилеглих сіл до Вашого округу Ви плануєте робити власними силами, громадою?

– Думаю, що в нас має бути і є одна спільна справа – це будівництво нашої церкви, ми вже два роки будуємо всі разом: люди, меценати підприємці, всім світом, а навесні знову будемо звертатися до всіх небайдужих, тому що потрібно приступати до внутрішніх робіт, а вони – дорогі. 

– Чи є мрія у Вас як у старости вашого округу?

 – Хочу озвучити як свою, так і людей мрію про освітлення наших сіл, тож буду звертатись до керівництва громади, щоб цього року зробити проєктну документацію, а наступного року планувати проведення світла.

Лариса Бджілка

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up