Зробіть крок до реалізації свого потенціалу! Огляд актуальних можливостей

Зробіть крок до реалізації свого потенціалу! Огляд актуальних можливостей

Міжнародна мистецька резиденція в межах проекту SOUND iD

Міждисциплінарний центр з розвитку мистецтва і культури Dream Projects за підтримки Український культурний фонд оголошує конкурс на участь у міжнародній мистецькій резиденції в межах проекту SOUND iD, який присвячено аудіовізуальній спадщині Володимира Пержило – аудіомісіонера, етнографа і фольклориста, що пов’язав життя з дослідженням і збереженням національних традицій на території сучасної України та за її межами.

Проект SOUND iD покликаний об’єднати зусилля медіамитців і дослідників різних гуманітарних дисциплін, аби віднайти нові способи презентації етнографічного спадку Володимира Пержило засобами сучасного мистецтва.

Заявки на участь приймаються онлайн (англійською) –

Відео дня

https://docs.google.com/forms/d/1eknvH4Uof95n6NbxJB3j9CkKxomyitTehUmJOZske6E/viewform?edit_requested=true&fbclid=IwAR2EP0j14ndmx9hPg550dHFFSLfn31kIcO4ikJzrXh5x64Y-hFYaHx9e9AA

Дедлайн: 17 липня 2019 (до 23:59 за київським часом).

Більше інформації: https://soundid.wixsite.com/project

Конкурс найкращих практик молодіжної роботи – 2019

З метою відбору, відзначення і поширення кращих практик молодіжної роботи в Україні Міністерство молоді та спорту України спільно з Програмою розвитку ООН в Україні започаткували в 2017 році Конкурс кращих практик молодіжної роботи в Україні.

Якщо у вас є успішний досвід молодіжної роботи, будь ласка, в загальних рисах викладіть інформацію за формою. Опис Вашої практики не обов’язково має бути написаний бездоганно. Ми можемо звернутися до вас з додатковими питаннями та готові допомогти вам оформити опис вашої практики у відповідності до найвищих комунікаційних стандартів. Ваші історії успіху можуть бути з місцевого, регіонального та національного рівня.

Зауважимо, що головною темою цьогорічного ІІІ Всеукраїнського форуму молодіжних працівників та працівниць 31 жовтня – 2 листопада буде використання цифрових технологій в молодіжній роботі.

Кінцевий термін подачі заявки – 1 серпня 2019 року.

Заявка – https://docs.google.com/forms/d/1wbcV2jnRCbiJYSti9PBbKN96Dnbj3VgEeonor4iSZlc/viewform?edit_requested=true

Навчальні візити у Гдині

«Centrum Współpracy Młodzieży» оранізовує 12-денні навчальні візити для активістів з України, Молдови та Білорусі в Гдиню. Це  можливість познайомитись з роботою польських урядових та неурядових організацій, ЗМІ та бізнесу.

Ціль проекту — продемонструвати учасникам динаміку розвитку Польщі з моменту падіння комунізму, розкрити тему демократичних перетворень. Вся інформація черпається з неформальних зустрічей з політиками, представниками громадських організацій і бізнеса, польськими студентами та локальними активістами.

Деталі про організацію: http://cwm.org.pl/edukacja-obywatelska/451

Деталі про візити: https://www.facebook.com/Study-Visits-in-Gdynia-139859617041/

Аплікація: https://forms.gle/aGELgAtrQPjBGRPC7

Дедлайн – 21.07.2019.

Перший Національний конкурс Шаблон-Challenge

Маєш бажання внести свій вклад в автоматизацію документообігу та стандартизацію документів? Хочеш отримати всеукраїнське визнання? Чи потрібне тобі роялті від продажу свого твору-шаблону? Бажаєш стати «юристом майбутнього»?

Конкурс покликаний залучити юристів, менеджерів, консультантів, дослідників та усіх охочих до створення шаблонів документів (договорів, листів, заяв, актів, скарг тощо), які сприятимуть упорядкуванню юридичного досвіду та впровадженню електронного документообігуна підприємствах України та за кордоном.

Кожен учасник конкурсу повинен додати 10 шаблонів до 1 вересня 2019 року.

Виграє учасник, який зробив шаблони, що максимально відповідатимуть всім нижчезазначеним критеріям.

Шаблони, що не повністю відповідають даним вимогам, можуть бути допущені до публікації на сайті за рішенням конкурсної комісії.

Шаблони, що не відповідають вимогам, участі у конкурсі не приймають.

Адреса: м. Київ, вул. Максимовича, 24. Інші дані: https://instaco.com.ua, +380637886291 Інна, +380977381788 Ірина, [email protected]

Деталіhttps://gurt.org.ua/news/grants/53810/

Фестиваль Культур «Global Village»

Global Village – це щорічний фестиваль від міжнародної молодіжної організації AIESEC, який допомагає привідкрити завісу на незліченні культури інших країн та народів і нарешті попрактикувати свої мовні навички.

20 липня з 12:00 до 18:00 год. на Контрактовій площі у Києві:

  • – спілкування з активною молоддю з інших країн;
  • – дослідження різноманітних культур саме тут, в Києві;
  • – колоритна музика та яскраві виступи;
  • – дегустація традиційної їжі з різних куточків світу;
  • – веселі майстер-класи;
  • – можливість знайти стажування своєї мрії та реалізувати себе разом з AIESEC.

І найголовніше – емоції та враження, які зігріватимуть навіть тоді, коли літо зайде за горизонт.

Вхід вільний за умови реєстрації за посиланням:

https://bit.ly/2Y6UZsc

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera Від читача 11:32 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up