Житомирян запрошують на допрем`єрний перегляд українського-італійського фільму "Ізі"

Житомирян запрошують на допрем`єрний перегляд українського-італійського фільму "Ізі"

Завтра, 13 вересня, у Житомирі відбудеться допрем`єрний показ фільму "Ізі". 

Про це повідомляють у прес-службі Житомирської міської ради

Напередодні всеукраїнської прем’єри, 13 вересня в кінотеатрі «Україна» за сприяння управління культури Житомирської міської ради відбудеться допрем’єрний показ українсько-італійського фільму «ІЗІ» та зустріч з міжнародною творчою групою:
1. Юлія Чернявська (продюсер, Україна);
2. Андреа Маньяні (режисер, Італія);
3. Нікола Ночелла (актор, Італія);
4. Кьяра Барбо (продюсер, Італія);
5. Олег Щербина (продюсер, Україна);
6. Ярослав Підгора-Ґвяздовський.

Програма заходу:

Відео дня

18:00 Прес-конференція з міжнародною творчою групою.

19:00 Показ фільму «ІЗІ».

20:30-21:00 Спілкування з міжнародною творчою групою.

 Запрошення можна отримати в Управлінні культури Житомирської міської Ради та Житомирському коледжі культури і мистецтв ім. Івана Огієнка (ауд. 16).

У кінотеатрах стрічку можна буде переглянути з 14 вересня. За допомоги дистриб’юторської «Кінокомпанії ММD» вона вийде в 50 містах України на 120 копіях.

Це перша офіційна копродукція України з Італією на державному рівні – з українського боку вона фінансувалася Державним агентством з питань кіно, а з італійського - Міністерством культури. Ця копродукція також перша для Мінкульту Італії, де воно не виступає мажорітарієм: 58% забезпечила українська сторона (з яких 20% - від Держкіно і 38% від виробничої компанії FreshProduction), а 42% - від італійської (крім Мінкульту Італії, фільм допоміг профінансувати регіональний аудіовізуальний фонд Фріулі-Венеція-Джулія). Виробництвом на території Італії займалися компанії Bartlebyfilm та PilgrimFilm.

Більша частина зйомок відбувалася на території України. І лише десята частина зйомок пройшла в Італії.

Довідково: драматична комедія «Ізі» розповідає про колись вправного гонщика з іменем Ісідоро, що виграв 17-ть чемпіонатів на «Формулі-3», тепер він став просто Ізі, мовчазним товстуном в депресії. Але життя підкидає йому можливість все змінити. Брат просить його допомогти зробити дивну річ: перевезти тіло загиблого у нього на виробництві українця до кордону, передати труну кому треба і – все. Змінитися герою вийде не просто і зовсім не легко. Але все, що не відбувається – на добре!

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up