Житомирський театр ляльок приготував для дітей новорічний подарунок

Житомирський театр ляльок приготував для дітей новорічний подарунок

Житомирський академічний обласний театр ляльок вже за місяць починає Новорічний казковий сезон 2024 року! 

Прийдешній новорічний сезон відкриється на початку грудня. Колектив Житомирського академічного обласного театру ляльок ще заздалегідь – влітку, почав готуватися до Новорічних свят. Цього разу актори зіграють зовсім незвичайну виставу – «Соломія та дракон». 

«Соломія та Дракон» це не просто спектакль, а справжня подорож у світ фентезі. Неймовірні ляльки в руках лялькарів трансформуються у героїв, які зачаровують глядачів своєю виразністю.

Легенда «Соломія та Дракон» розповідає про те, що спільність, дружба, взаємодопомога та віра в добро завжди перемагають негатив та недовіру. У цій історії, головна героїня Соломія подолає свої особисті невпевненості та розбрати, об'єднавши п'ять різних племен та спрямувавши їх зусилля для боротьби зі загрозою.

Відео дня

Ґрунтуючись на старовинних легендах, ідею вистави придумав Руслан Мороз, а сценарій написав директор-художній керівник театру - заслужений діяч мистецтв України Сергій Мисечко. Режисером-постановником став заслужений артист України Віктор Гущин. Також величезну роботу до вистави провели художник-постановник – Віктор Дацун і композитор – заслужений діяч мистецтв України Ігор Грач.

Не пропустить найфеєричнішу виставу театру ляльок цього сезону та пориньте у чарівний світ легенди «Соломія та Дракон». Запрошуємо вас та вашу родину на неймовірну подорож, яка залишить незабутні враження!

Наша адреса: м. Житомир, вул. Михайлівська, 7

Замовлення вистав за телефоном: +38-050-29-07-451

E-mail: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/teatrkukolzt

Сайт: https://www.teatrkukolzt.org 

Коментарі (1)
  • Аліна Левковець

    Чекаємо

keyboard_arrow_up