Житомирський поет Давид Найфонов випустив нову збірку патріотичних віршів

Житомирський поет Давид Найфонов випустив нову збірку патріотичних віршів

Тим, хто наближає перемогу на всіх фронтах.

Тим, хто, попри все, лишається людьми.

Ця присвята відкриває нову збірку «За мир і щастя назавжди! Вірші воєнного часу» житомирського поета та хореографа, викладача Житомирського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка, керівника колективу естрадного танцю «Мрія» Давида Найфонова.

Як пише сам автор: «Ця збірка не мала з’явитися. Але 24 лютого змінилось усе… Кожен боровся й продовжує це робити, як уміє. Хтось боронить нашу країну на передовій, веде перемовини, хтось волонтерить, збирає кошти або підтримує бойовий дух піснями та словом.

Ці поетичні рядки сповнені болю, віри та сподівань. Сподівань, які не згасають. Адже перемагає Правда! Перемагає Світло! Тож перемога за Україною!»

Відео дня

До збірки увійшли вірші, написані напередодні та після повномасштабного вторгнення. Вони, за словами поета, є рефлексією на те, що відбувається. А назвою послужили рядки з авторської пісні Давида «За мир», презентованої раніше на його Ютуб каналі та творчих сторінках.

«Як і всі громадяни, я вірю у перемогу, сподіваючись, що вона настане якнайшвидше, і країна повернеться до нормального життя. Хочеться побачити на заняттях наших учнів, познайомитися з новими, знову почати їздити на фестивалі та радувати глядачів своєю творчістю».

Давид Найфонов запрошує усіх бажаючих приєднатися до танцювальної родини колективу «Мрія» міського культурно-спортивного центру Житомирської міської ради. Більш детальну інформацію можна знайти на сторінках самого колективу та міського культурно-спортивного центру у Фейсбуці.

 

Коментарі

keyboard_arrow_up