Житомирський кінотеатр Франка відкрив літнє кафе поруч із закладом та розпочав свою роботу після карантину

Житомирський кінотеатр Франка відкрив літнє кафе поруч із закладом та розпочав свою роботу після карантину

Кінотеатри Житомира розпочали свою роботу після карантину. Дозвіл на роботу вони отримали ще у четвер, 2 липня. Основі вимоги до роботи – дотримання маскового режиму та дистанції між відвідувачами кінотеатру.

Міський кінотеатр імені Івана Франка також відновив сеанси. «Кінотеатр ім. І. Франка працює з дотриманням маскового режиму для відвідувачів, заповнення зали не більше ніж на 50%, з урахуванням розміщення – 1 людина на 5 кв. м. Температурний скринінг для всіх працівників. Ми також зробили більші перерви між сеансами для того, щоб можна було якісніше прибрати приміщення і провітрювати його», - розповідає директор КП «Об'єднана дирекція кінотеатрів міста» Олександр Шевчук.

За словами Олександра, 2 липня у кінотеатрі вже запустили два вечірніх сеанси, на них було близько десяти людей, а вже з 3 липня заклад почав працювати в звичному режимі.

Кафе та лавочки з’явилися біля самого кінотеатру. Тепер можна почаювати з друзями на терасі або почекати сеанс кіно з філіжанкою кави.

Відео дня

«Ми запустили невелике кафе поруч із кінотеатром, поки саме кіно не працювало в зв’язку з карантином. Зараз вже цей літній майданчик використовується для людей, які прийшли на сеанс, бо в умовах таких не хочемо, щоб люди чекали в приміщенні, безпечніше і комфортніше буде на вулиці. Ми там облаштували крім столиків, де можна попити каву, ще й лавочки, де можна посидіти і почекати на сеанс», - пояснює директор підприємства.

Як пояснили працівники кінотеатру, цей майданчик працюватиме там і надалі. Територію біля кінотеатру планують облаштувати і для культурних подій, і для кіно під відкритим небом.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн 16:20 До уваги рибалок! З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 16:18 Чоловік і жінка з Волицької громади вбили свого знайомого і закопали у себе на подвір’ї 16:00 Березень на Замковій горі. Фоторепортаж photo_camera 15:41 У Житомирі розпочалася 57-а сесія «Школи місцевого самоврядування» photo_camera 15:40 На проспекті Миру вантажівка збила 13-річну дівчинку 15:20 З початку року Патрульна поліція Житомирщини отримала понад 80 завідомо неправдивих викликів 15:00 Студенти Житомирської політехніки висадили понад 2400 сіянців дуба та сосни на території Коростишівського лісового господарства photo_camera 14:43 Ракета «Циркон» долітає до Житомира за шість хвилин 14:23 У Житомирі викрили наркодилерів: ділки мали "лабораторію" на Крошні, а обладнання переносили у рюкзаку популярної служби доставки photo_camera 14:00 У Житомирі судитимуть членів злочинного угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики у гаражному кооперативі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up