Житомирські лялькарі закривають театральний сезон виставою для дорослих «Хамлет»

Житомирські лялькарі закривають театральний сезон виставою для дорослих «Хамлет»

Закрити театральний сезон у Житомирському академічному обласному театру ляльок вирішено прем’єрною виставою для дорослого глядача «Хамлет».

Театр ляльок повертається до практики дорослих вистав. Цього разу молодий режисер Нікіта Перцев представляє на розсуд глядачів свою першу виставу у Житомирському театрі ляльок – «Хамлет» за мотивами твору В. Шекспіра «Гамлет, принц данський». 

  • В анотації до вистави міститься красномовний опис події та того, що глядач побачить на сцені: «Коли всі справи у данському королівстві дуже кепські, а будь-які спроби дійти до ладу тільки роблять гірше. Коли життя за мить перетворюється з трагедії на фарс і закінчується повнісінькою комедією. Коли від вчинків героїв тільки вибухає мозок, а сприйняття дійсності повертається догори дригом. Саме тоді час забути класичного, трагедійного Гамлета і познайомитися з його сучасним відображенням, його повною протилежністю – принцом Хамлетом. І всі довічні питання вже залишать вас на час перегляду вистави, де Хамлет розповість історію, яка на початку змушує плакати, як безсмертна шекспірівська трагедія, а в кінці сміятися. Адже сучасне жартівливе перекладення загальновідомого сюжету в гострий памфлет, де один шарлатан змінює на троні іншого, а того готовий зіпхнути вже зовсім повний безумець, – немов віддзеркалення нашого сьогоднішнього життя. І що ще залишається робити, якщо не посміятися над собою і героями нашої вистави». 

Гостра сатира, іскрометний гумор, жарти, які піднімуть ваш настрій, – всім цим ви зможете насолодитися під час перегляду нової вистави для дорослих «Хамлет» у виконанні акторів Житомирського академічного обласного театру ляльок.

Вистава «Хамлет» відбудеться у приміщенні театру ляльок на Михайлівській, 7 у неділю, 18 липня, о 18:00. Ціна квитка – 75 грн. Віковий ценз для глядачів – +16 років.

Відео дня

Творча трупа театру та режисер вистави Нікіта Перцев запрошують вас зустріти це свято разом!

Руслан Мороз

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Коментарі

keyboard_arrow_up