У Житомирському театрі ляльок відбулася благодійна вистава «Порушайка у Країні Світлофорія»

За сприянням спонсорів у Житомирському академічному обласному театрі ляльок 16 лютого 2024 року відбулася благодійна вистава «Порушайка у Країні Світлофорія».

Житомирський академічний обласний театр ляльок оголошує про нову форму роботи зі глядачем: «Вистава від спонсора». Такий метод проведення вистав для маленьких глядачів – учнів навчальних закладів Житомирщини - став можливим завдяки спонсору, який сплатив квитки для всіх школярів, що візьмуть участь у заході. Також це позначає початок нового формату роботи театру - щотижневих благодійних вистав від спонсора, спрямованих на стимулювання розвитку дітей та формування правильного ставлення до театру.

В п’ятницю, 16 лютого відбулася перша вистава у форматі «Вистава від спонсора». Повчально-ігрову вистави «Порушайка у Країні Світлофорія» профінансував для дітей навчальних закладів міста власник авторинку «CAR Market» Денис Гуцько. Він зазначив, що має за мету продовжувати співпрацю з Житомирським академічним обласним театром ляльок та планує проводити разом подібні благодійні вистави щоп’ятниці.

Відео дня

Начальник Управління культури та туризму ЖОДА Анатолій Душко наголосив на тому, що «в умовах недофінансування закладів культури, спонсори дають змогу забезпечити культурні потреби населення в складних умовах». Директор-художній керівник театру - заслужений діяч мистецтв України Сергій Мисечко також повідомив, що театр радий співпраці зі спонсорами та нагадав, що благодійні вистави будуть відбуватися щоп’ятниці у приміщенні Житомирського академічного обласного театру ляльок. Ми запрошуємо вас долучитися до цієї захоплюючої події, відкрити для себе унікальний світ театру ляльок та поділитися цими емоціями з вашими друзями.

Коментарі

keyboard_arrow_up