У Житомирі влада планує витратити 1,4 млн грн на проведення Korolev Avia Fest

У Житомирі влада планує витратити 1,4 млн грн на проведення Korolev Avia Fest

5 липня управління культури Житомирської міської ради оголосило тендер на послуги з організації «Korolev Avia Fest».

Організація і проведення «Korolev Avia Fest» міському бюджету обійдеться в 1,4 млн грн. Варто зазначити, що минулого року вартість закупівлі була значно меншою, – 330 тисяч гривень.

Окрім виставки літаків, на фестивалі виступатимуть відомі українські співачки – NK (Настя Каменських) та Jerry Heil.

У тендерній документації вказано, що послуги з організації фестивалю мають надаватися 14-15 серпня, місце проведення – аеропорт «Житомир». Джерело фінансування – місцевий бюджет. Влада міста хоче зібрати на фестиваль 100 000 людей.

Відео дня

Планується, що 14 серпня у Житомирі виступить NK, а 15 –Jerry Heil. Також упродовж цих двох днів на фестивалі запалюватимуть діджеї.

На житомирян і гостей міста очікують двогодинне байкер-шоу та майстер-класи з авіамоделювання.

На території аеропорту встановлять 22-метрову сцену, 3-метрового аеромена з лого фестивалю, повісять 100-метрову гірлянду із прапорів, 1 000 кульок із логотипом управління культури, учасникам роздаватимуть паперові прапорці з лого фестивалю.

На Korolev Avia Fest буде працювати фуд-корт із парасолями, шатрами та наметами. На організацію фуд-корту мають залучити рестораторів із різних міст України.

Також на локації будуть великі літери «KOROLOVE» із підсвіткою – як фотозона фестивалю і три тематичні фотозони. Крім цього, будуть зони з аквагримом та боді-артом для дітей, атракціони, працюватимуть аніматори.

У тендерній документації йдеться, що переможець торгів має організувати встановлення сцени, звукозабезпечення, світлозабезпечення, екран. Також підрядник має організувати відеозйомку, трансляцію фестивалю наживо, фотозйомку та організувати логістику: два автобуси класу Mercedes-Benz Sprinter з кондиціонером, баром, TV, DVD, три буси для перевезення пасажирів і один для перевезення необхідного інвентарю, а також два вантажні авто.

Підрядник має забезпечити на фестивалі функціонування дитячих локацій, організацію та проведення дитячих розважальних майстер-класів, розміщення тематичних фотозон, створити сайт фестивалю та провести рекламну кампанію у таких містах, як Житомир, Київ, Рівне, Вінниця, Львів, Хмельницький. Також передбачена онлайн-трансляція фестивалю.

Пропозиції управління культури Житомирської міської ради приймає до 21 липня, аукціон запланований на 22 липня 2021 року.

Марія Кравчук

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Коментарі

keyboard_arrow_up