У Житомирі обрали принцесу та принца Європи

У Житомирі обрали принцесу та принца Європи

4 листопада у Житомирі відбувся грандіозний проект, до якого одночасно увійшли одразу 4 заходи: Міжнародний дитячий конкурс краси «Принцеса та принц Європи 2018», «Найстильніша україночка та українець 2018», а також премія «Дитина року 2018».

Організатор цього дійства, керівник продюсерського центру успішного розвитку дітей «Kids Go» Наталія Мельничук приклала чимало зусиль, щоб створити справжнє свято не тільки для учасників, а й гостей. Наталія – волонтер, який підтримує дітей з обмеженими можливостями та особливими потребами. Цього разу діти-учасники відвідали центр «Я – мама», поспілкувалися, погралися з особливими дітьми та залишили їм багато подарунків і позитивних емоцій.

У день знайомства учасники конкурсу з усіх куточків України отримали чудовий подарунок від організатора – прогулянку на лімузинах нічним Житомиром, шоу-дискотеку, а також обмінялися подарунками.

Відео дня

До складу журі були запрошені талановиті та шановані люди не тільки в нашому місті, а й за його межами: зірка української естради, оперна діва Олена Гребенюк; співачка, режисер, голова ГО «Джем», керівник вокалу школи Наталії Могилевської Марія Білівська; талановита титулована модель, організатор конкурсів краси Ілона Марчук; маленька «Міні Міс Світу 2017» Марина Прут. Також до журі увійшли представники міжнародної фармацевтичної корпорації «Юрія-Фарм», контактного зоопарку «Multizoo», газети «20 хвилин».

Чарівна хореограф-постановник конкурсу Мілена Мельничук виклалась на повну, виходи принцес були неперевершеними. У перервах між виходами конкурсанток гостей розважали своїми піснями учні вокальної школи Олени Гребенюк при центрі «Kids Go».

Кожна з учасниць – вже принцеса!!! Та головні титули і корони в своїх категоріях отримали: Ангеліна Яницька (м. Житомир), Дарина Гришко (м. Київ), Софія Пальниченко (м. Кам`янець-Подільський), Анна Покрасова (м. Житомир), Варвара Міллер (м. Чернівці), Анастасія Гарасимчук (м. Київ), Людмила Москаль (м. Херсон), Аніськова Злата (Херсон). А титул «Принц Європи 2018» отримав Владислав Луцюк.

Окремо була виділена категорія супер-профі (учасники, які вже мають міжнародні титули): Каміла та Жасмін Моргунови (м. Житомир), Маргарита Літинська (м.Івано-Франківськ), Аліна Тимофеєва (м. Олександрія).

Окремо хочеться відмітити феєричність та нестандартність конкурсу для жінок – мам учасниць. Це було неперевершено!

Принцеси та принци, успіхів вам у всьому!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up