У Житомирі не проводитимуть новорічних гулянь через коронавірус

У Житомирі не проводитимуть новорічних гулянь через коронавірус

У Житомирі не організовуватимуть заходи до новорічних свят, а лише встановлять святкову ялинку на майдані Корольова та фотозону.

Про це повідомила начальниця управління культури Житомирської міської ради Ілона Колодій. 

За її словами, планують встановили сучасну ялинку, адже треба йти в ногу з тенденціями:

«До новорічних свят ми виставимо святкову ялинку та святкову фотозону. Зараз проводимо торги по ялинці. Хочеться, щоб вона була більш сучасною. Наступний рік – це рік білого металевого бика, тому попередньо мода на кольори є, на прикрашення ялинки також, отже будемо йти в ногу з тенденціями. Ялинка розміщуватиметься на майдані Корольова».

Відео дня

Крім того, в управлінні зауважили, що зараз важливо подарувати містянам новорічну атмосферу, але при цьому не створювати «магніт» для людей у вигляді гулянь, щоб не було скупчень, адже ми живемо в умовах пандемії.

«Єдине, що ми плануємо додатково зробити, – експрес-привітання для дітей. По мікрорайонах курсуватиме декорована автівка і передбачені невеликі привітання на 5-10 хвилин. Самі святкування не плануємо проводити, щоб це не було “магнітом” для людей в умовах пандемії. Але ялинку поставимо, щоб подарувати житомирянам святковий настрій», - пояснила Ілона Колодій.

Лера Наумова

 

 

Коментарі (22)
  • Анна Демянчук

    Где ёлка там и скопление людей будет
  • Катя Малай

    А я бы не обиделась и не растроялась, что ёлку не поставили. А гирлянды по городу и стырых хватило
    На ёлку ездила 2 раза за все года.а деньги что потратят действительно лучше бы на больницу выделили. Ведь при пандемии на планете можно было бы как-то переписать "кошты на ялинку" на "кошти для лікарень"
  • Petro Oxrimenko

    В боротьбі з ковітом,допомогає високий рівень кисню і позитивні емоції 🤔🤔🤔
  • Ірина Красько

    Хіба зараз важлива супермодна ялинка???
    Може краще кошти на кисень в лікарні?
    Ялинки будуть в кожній сім’ї!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up