У Романові з успіхом пройшла прем’єра вистави «Наречені»

У Романові з успіхом пройшла прем’єра вистави «Наречені»

Неодноразово чули в побутових розмовах, що життя – це театр. І як з цим не погодитися? 

Життя насичене різними життєвими ситуаціями, в яких нам дуже часто доводиться грати роль позитивного, негативного, байдужого або відчайдушного актора. І хто як з цими ролями справляється, показує життя. Іноді думаєш, можливо, переграв, можливо, не дограв, а можливо, й взагалі не потрібно було грати і просто бути самим собою. І здавна саме театральні вистави, які ми так любимо дивитися, показують нас самих зі сторони. Кожен з нас бачить себе у тій чи іншій ролі. І саме завдяки побаченому збоку можна зробити аналіз, як саме потрібно було вчинити в минулому чи потрібно буде вчинити в майбутньому. 

10 липня народний аматорський театр Романівського БК під керівництвом Ірини Савчук представив прем’єру вистави «Наречені». 

Відео дня

Вистава комедійного жанру за мотивами п’єс українських класиків. Більша половина актової зали була заповнена глядачами. Було весело. Артистично, професійно, вражаюче зіграли свої ролі усі артисти вистави, що підтвердили бурхливі оплески глядачів. Вкотре переконуємося що на Романівщині живуть талановиті від Бога люди, і в театральному напрямі також.

Після завершення вистави керівник Романівського відділу культури, туризму, молоді та спорту Тетяна Кучинська анонсувала показ вистави у всіх будинках культури Романівської громади. 

Лариса Бджілка

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Коментарі

keyboard_arrow_up