Цьогорічний «Пісенний Спас» у Житомирі триватиме 4 дні

Цьогорічний «Пісенний Спас» у Житомирі триватиме 4 дні

У Житомирі з 17 до 20 серпня буде відбуватися Міжнародний фестиваль мистецтв імені Володимира Шинкарука «Пісенний Спас».

Фестиваль проходитиме на території парку відпочинку імені Юрія Гагаріна, а самі концерти - на малій  та великій сцені літнього амфітеатру «Ракушка» .

Також на території святкування буде 2 фотозони.

Неподалік від головної сцени розмістять тематичну локацію «Козацькі розваги», де всі охочі зможуть взяти участь у майстер-класі поводження з козацькою зброєю , шаблею та батогом.

Відео дня

Однією з локацій стане спортивно оздоровча зона, на території якої будуть відбуватися показові виступи спортсменів у різних напрямках та показовий експрес-масаж .

На «Спасівській алеї» всі охочі зможуть власноруч розписати панно та жовте фортепіано.

Біля «Спасівської алеї» розмістять «Літературну алею», на якій відбуватимуться літературні читання, видавнича виставка та автографсесії різних поетів.

У зоні «Спасівський рушник» буде проведено колективні вишивання, а у «Лаунж зоні» - розписи хною та мехенді.

Для маленьких відвідувачів свята буде відкрита дитяча зона, на якій обладнають ігровий майданчик.

На малій сцені будуть щоденно відбуватися майстер-класи, розіграші призів та мистецькі марафони.

У рамках фестивалю на великій сцені відбудеться конкурсна програма, а 19 і 20 серпня для житомирян і гостей міста виступатимуть зірки української естради – Ірина Шинкарук, Ніна Матвієнко, «Ретро 21», Наталія Бучинська, Олександр Воєвуцький, Анжеліка Рудницька, Артем Кондратюк, Лена Дарк, Роман Веремейчик та група «Люмьер», Ніна Кірсо та «Фрістайл», Юрій Градовський, Віталій Борисюк та Ольга Сумська, Ауріка Ротару, Анатолій Гнатюк,Тетяна Піскарьова, Віктор Винник та «Мері»,«Авіатор», Катерина Бужинська.

Роман Плевако

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up