Тривога не завадила прем’єрі театру ляльок «Хто труждається, тому доля посміхається»

Тривога не завадила прем’єрі театру ляльок «Хто труждається, тому доля посміхається»

До Міжнародного дня лялькаря, який відзначається 21 березня, Житомирський академічний обласний театр ляльок підготував прем’єру «Хто труждається, тому доля посміхається» за п’єсою Марка Кропивницького.

До останнього моменту всі актори були в напруженні, адже з самого ранку 18 березня 2023 року була знову оголошена повітряна тривога. Всі, і актори і маленькі глядачі, з хвилюванням очікували на відбій повітряної тривоги, який пролунав об 11:15. Так що тривога не завадила і з невеличкою затримкою прем’єра відбулася під оплески глядачів.

Режисер вистави Руслана Новикова в соціальній мережі Фейсбук повідомила, що вистава «Хто труждається, тому доля посміхається» почала створюватися ще до війни. Музику до вистави написав директор-художній керівник театру Сергій Мисечко. Художник вистави - Марина Мостовська, а хореографію поставив Михайло Ткачук, який тонко відчуває всі творчі вібрації!

Відео дня

На сцені працювали актори: Михайло Ткачук, Лада Андрусенко, Олександр Кондратович, Катерина Іванова, Тетяна Фрайденбергер.

Вже завтра, 21 березня, театрали будуть святкувати Міжнародний день лялькаря. Від імені всіх шанувальників мистецтва театру ляльок, і дорослих, і дітлахів, від щирого серця вітаємо вас зі святом! Разом зі своїми ляльками ви дивуєте, розвеселяєте не тільки дітей, а й дорослих. 

Бажаємо вам творчих успіхів, невичерпного натхнення, багатої фантазії та їх чудових втілень!

Миру всім і Перемоги!

Руслан Мороз

Коментарі

keyboard_arrow_up