Три дні у Новоград-Волинському триватиме «Lesia Grand Fest»

Три дні у Новоград-Волинському триватиме «Lesia Grand Fest»

В останні дні червня у Новоград-Волинському пройде щорічний музичний фестиваль «Lesia Grand Fest», - інформує прес-служба ОДА.

Протягом 28-30 червня всіх жителів міста та гостей очікує якісна українська музика у виконанні 30 сучасних виконавців з усієї держави.

Окрім музичних виступів відбудеться битва фарбами holi, зустрічі з відомими діячами, встановлення всеукраїського рекорду, ніч акустики. Всі фестивальні дні буде діяти виставка робототехніки, дитяча зона, фудкорт та багато іншого.

Також всі матимуть змогу зробити фото на фоні муралу «Lesia Grand Fest», який презентували в суботу, 23 червня.

Відео дня

Довідково. Lesia Grand Fest – щорічний музичний фестиваль просто неба; платформа талановитих, енергійних людей; місце яскравих емоцій та єднання.

Дізнатися про всі деталі фестивалю можна ТУТ.

Коментарі (1)
  • Inna Zh

    новогорад кстати, местами  очень красивый город. и литка на тротуарах там появилась раньше чем в житомире
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:00 Дворічний хлопчик постраждав під час ДТП на вулиці Покровській у Житомирі photo_camera 11:39 У цей вечір розквітнуть жоржини. Співачка Наталія Бучинська презентує нову концертну програму у Житомирі (Новини компаній) play_circle_filled photo_camera 11:19 Подружжя з Житомира організувало злочинну схему продажу гуманітарних автомобілів для ЗСУ photo_camera 11:10 Мистецтво розмови: як володіти англійською мовою впевнено та природно після курсів (Новини компаній) Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 11:01 У Народицькій ТГ виявлено самовільну порубку 11-ти дерев вільхи 10:40 Віталій Бунечко: Дякую усім, хто боронить нашу країну та унеможливлює просування окупантів photo_camera 10:21 Відкрито реєстрацію на весняну сесію Школи місцевого самоврядування 10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up