Святкові вихідні на Житомирщині: поетичні читання, свято весни та автограф-сесія з автором першої інтерактивної книги

Святкові вихідні на Житомирщині: поетичні читання, свято весни та автограф-сесія з автором першої інтерактивної книги

Спланували святкові вихідні? Якщо ще ні, тоді пропонуємо зробити це разом! Завітаємо на святкування 205-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка, відвідаємо засідання Клубу Анонімних Авторів, позалицяємося до весни та будемо вболівати за шкільні футзальні команди області під час матчів ліги України.

 Клуб Анонімних Авторів

Факт: якщо писати із компанією креативних людей, рівень натхнення значно підвищується. Перевірити цю істину можна вже цієї суботи, 9 березня, на зустрічі від Клубу Анонімних Авторів.

Нові весняні вправи Клубу Анонімних Авторів відбудуться з метою підживлення вашої творчості.

Відео дня

Коли: 9 березня о 17:00. Де: кафе ІХТІС (м. Житомир, вул. Театральна, напроти Телецентру).

Вхід – чашка чаю або кави.

Деталі за телефонами: (093) 983-90-67, (096) 401-93-60.

205-річниця від дня народження Тараса Шевченка

Запрошуємо 9 березня на святкування 205-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка! У програмі поетичні читання, спільне виконання твору «Реве та стогне Дніпр широкий» та покладання квітів.

Початок о 10.00 год.  Місце – м. Житомир, вул. В. Бердичівська, 59 (біля пам’ятника Тарасу Шевченку).

Поетична територія

Ще один яскравий захід до дня народження Кобзаря – поетична територія «Житомир читає Шевченка».

Прогулюючись вул. Михайлівською у суботу ви отримаєте нагоду долучитися до вільного мікрофона, переглянути книжкові надбання на поличках від бібліотечних закладів та художню виставку.

Початок о 12.00 год.

Залицяння до Весни

Зустрічаємо весну яскраво! Вже цієї неділі, 10 березня, запрошуємо жителів Житомира та гостей міста  провести Зиму на традиційних народних гуляннях – «Залицяння до Весни».

Коли? – з 10:00 до 19:00 год.

Де? – міський Гідропарк.

Ви зможете відвідати святковий ярмарок із спеціальною продукцією та ексклюзивними товарами від народних майстрів; відчуєте смак справжніх українських страв, адже під час свята працюватиме польова кухня, на якій вас пригощатимуть кулішем, частуватимуть млинцями й пирогами. Не обійдеться без традиційного спалення опудала Зими.

Автограф-сесія автора книги «Сліди на дорозі»

Автограф-сесія Валерія Ананьєва автора першої в історії інтерактивної книги про події на сході України.

«Сліди на дорозі» – книга, яка три роки чекала свого часу.

Зустріч відбудеться 9 березня за адресою – м. Житомир, пров. Скорульського, 5 (Місцевий Навколокультурний Простір). Початок о 14.00 год.

Обласний фінал Шкільної футзальної ліги України

Протягом 9-10 березня у житомирському залі ФОК відбудуться матчі фінальної частини Чемпіонату Житомирської області та обласний фінал Шкільної футзальної ліги України.

Початок матчів у суботу о 9.00 год та у неділю о 10.00 год.

Адреса – м. Житомир. вул. Кибальчича, 9.

За матеріалами Житомирської ОДА

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up