Сьогодні в українських кінотеатрах покажуть прем`єру комедії «Любов і блогери», у якій знялися два ведучих з Житомира

Сьогодні в українських кінотеатрах покажуть прем`єру комедії «Любов і блогери», у якій знялися два ведучих з Житомира

Поціновувачі кіномистецтва 20 січня можуть переглянути дітище режисерів Дмитра Голумбевського і Євгена Таллера – «Любов і блогери». 

У фільмі разом з Ольгою Сумською, Анатолієм Зіновенком, Георгієм Делієвим, Тамарою Яценко, Інною Приходько, Богданом Шелудяком, Анною Алхім, Анною Трінчер, Ксюшею Манекен, Романом Свечкоренком та іншими акторами і блогерами знялися і наші місцеві зірки – Вадим Новіцький і Іван Кухарчук. 

Вадим Новіцький – відомий у Житомирі ведучий заходів, капітан команди Ліги Сміху «30+», Іван Кухарчук – не менш відомий ведучий, учасник Ліги сміху 4 та 5 сезонів. До речі, режисер фільму також родом з Житомира.

Коротко, про що ця комедія. Провінційне містечко Кагаплик стоїть на порозі виборів мера. На посаду претендує нинішній очільник міста. Місцеві прекрасно знають і цього пройдисвіта, і усі його корупційні схеми. Аби покращити свою репутацію в очах людей, мер запрошує до міста п’ятьох найкращих столичних блогерів. Згадки про найталановитішого керівника усіх часів із вуст улюбленців молоді мають допомогти виграти вибори. Але все не так просто. Блогери дізналися, що загрожує місту екологічна катастрофа у разі обрання цього хабарника. Тепер вони не агітуватимуть за продажного мера, а зроблять усе, аби вивести його на чисту воду.

Відео дня

Коментарі

keyboard_arrow_up