Що ж їй подарувати на 8 Березня?

Що ж їй подарувати на 8 Березня?

Наближається головне жіноче свято, а значить – кожен чоловік починає себе запитувати, які подарунки йому підібрати жінкам до 8 Березня. 

У нашій публікації ви можете знайти чудові пропозиції від житомирських підприємців на різного роду послуги. Також щоб ви не ламали голову та в поспіху не вибирали подарунок для своїх найрідніших, ми підібрали оригінальні варіанти подарунків, які викличуть лише щасливу посмішку у цей день.

Які бувають подарунки на 8 Березня для різних жінок

Подарунки бувають символічними, прикольними або практичними. Перші підійдуть для колег по роботі або співробітниць підприємства, другі – для подружок або сестричок, а практичні подарунки зазвичай готують для дружин, мам і бабусь. Не важливо, скільки коштує ваш презент, головне, щоб він був приємним і бажаним. 

Для цього добре б знати звички та захоплення жінки, якій ви хочете купити подарунок на 8 Березня, а ще краще – що конкретно вона хоче. Але якщо ви розгубились і не знаєте, який сюрприз приготувати, ось кілька підказок.

Відео дня

Солодощі

Кращі друзі дівчат – це зовсім не діаманти, а солодощі. Тому від такого подарунка точно ніхто не відмовиться. Але пам'ятайте, що просто коробка цукерок або плитка шоколаду вже нікого не здивує. А ось розкішний букет із солодощів, шоколадні вироби ручної роботи або печиво у святковій упаковці оцінить кожна дівчина. 

Хорошою ідеєю буде приготувати смаколики своїми руками: відкриваєте кулінарну книгу або шукаєте рецепт в інтернеті. Навіть якщо ви не професійний кухар і щось може не вдатися, ми впевнені, що близька людина оцінить ваші старання.

Романтична вечеря

Дівчата дуже люблять романтику і сюрпризи. Якщо не знаєте, чим здивувати, то влаштуйте романтичну вечерю. Є кілька варіантів залежно від вашого бюджету: 

Подарунок-враження

Найкращий подарунок – це проведений разом час та пережиті разом емоції. Адже подарунки, які запам'ятовуються найбільше, – це як раз враження та сюрпризи. Тільки при підготовці такого подарунка варто враховувати уподобання тієї людини, якій адресовано сюрприз. 

Екстремальним дівчатам можна влаштувати прогулянку на повітряній кулі або стрибок з банджи, дівчатам-романтикам підійде сніданок у ліжко або похід на її улюблений фільм, а молодша сестричка залишиться в захваті від парку розваг або контактного зоопарку.

Також ви можете придбати сертифікати на:

Нижня білизна

Красива нижня білизна не буде зайвим подарунком. Але до такого презенту варто поставитися серйозно – ви повинні знати точний розмір і смакові уподобання жінки. Також варто вибирати якісну білизну з приємного матеріалу. Відмінним варіантом може бути комплект з ніжним мереживом.

Сертифікат на фотосесію

Для любительок соціальних мереж такий варіант подарунка буде найкращим. Зараз багато фотографів продають сертифікати на фотосесії, тому можна знайти для себе оптимальний варіант і зробити своїй коханій сюрприз на 8 Березня. Крім того, можна зробити подвійний подарунок і купити ще гарну сукню для цієї фотосесії.

Подарунок для любителів подорожувати

Для подруги або сестри приємним подарунком стане скретч-карта. Це може бути як карта мандрівника, на якій потрібно «відкривати» місця, які ти відвідав. Так і, наприклад, мотиваційний скретч-постер із планами, які необхідно втілити в життя у найближчому майбутньому.

Фітнес-браслет

Що дарувати на 8 Березня дівчатам, які підвищену увагу приділяють красі і досконалості фігури? Відповідь лежить на поверхні – стильні і зручні фітнес-браслети. Ці «розумні» гаджети рахують кроки, стежать за сном, міряють пульс, надсилають повідомлення про пропущені повідомлення на телефоні.

Вибір подарунка варто зупинити на трекерах, які:

Що потрібно дарувати з обережністю?

Є список речей, який або зовсім не варто презентувати на 8 Березня або попередньо добре поміркувати: «А чи варто купувати таке дівчині?». 

 Що не варто дарувати на 8 Березня:

Головне – увага

Сьогодні не обов’язково витрачати час на передсвяткові походи по магазинах, адже подарунок можна зробити навіть власноруч. Насправді, що б ви не подарували на 8 Березня і скільки б не коштував презент, намагайтесь знаходити для улюблених жінок теплі слова щодня. І нехай головним подарунком цього дня буде ваша турбота.

​​​​​Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Коментарі (1)
  • love yourself

    Подивіться в сторону того, щоб зупинитись https://optzakupka.com.ua/catalog/domashniy_tekstil/pledy_i_pokryvala/  на пледах і покривалах, таких як домашні пледи, щоб ними ховатися в холодну погоду, наприклад. Також, пледи виглядають на зручних кріслах. У пледі головне - тепло, м'якість і краса.
    Дорожні пледи ще вибрати, він зроблений з якісного матеріалу, який не вбирає пил і запахи, довго залишається чистим, легко стирається і компактно складається.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up