Що подивитися у житомирських кінотеатрах цими вихідними

Фото: https://crello.com/

Не знаєте, чим зайнятися на вихідних? А як щодо того, щоб подивитися якусь кінопрем`єру? Що пропонують кінотеатри Житомира - у огляді від наших журналістів. 

"Дім Ґуччі"
Літературною основою сценарію фільму стала книжка Сари Гей Форден «Дім Гуччі: Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності» (Фабула). Центральна подія — вбивство Мауріціо Гуччі, яке відбулося в 1995 році.

Режисер: Рідлі Скотт.

Актори: Леді Ґаґа, Адам Драйвер, Джаред Лето, Джеремі Айронс, Джек Г'юстон, Аль Пачіно, Сальма Гаєк, Мадалина Ґенея, Камілль Коттін, Рів Карні.

Відео дня

Вікове обмеження: 12+. 

"Енканто: світ магії"

У мультфільмі йдеться про 15-річну дівчинку Мірабель Мадригал, яка народилася в магічній сім'ї. При цьому сама дівчинка магічними здібностями не володіла, і дуже про це жаліє. Події розвиваються в містечку під назвою «Енканто», яке заховане в горах Колумбії. Назва «Енканто», яка лягла і в назву мультфільму — чарівний світ, в якому відбуваються дивовижні речі. Мірабель потрібно спасти свою сім'ю і Енканто від загибелі. 

Режисер: Джаред Буш, Байрон Говард, Чаріз Кастро Сміт.

Актори: Стефані Беатріз.

Вікове обмеження: немає.

"Оселя зла: вітаємо в Раккун-Сіті"

Фільм жахів режисера Йоганнеса Робертса за сценарієм Робертса та Грега Руссо. Заснований на першій та другій відеоіграх Capcom.

Актори: Кая Скоделаріо, Роббі Амелл, Ганна Джон-Кеймен, Еван Джогія, Том Гоппер, Лілі Гао, Ніл Мак-Дона та Донал Лоуг.

Вікове обмеження: 12+

"Мисливці на привидів: З того світу"

Нова частина фантастичних пригод з оригінального всесвіту Мисливців на привидів! Успадкувавши старий занедбаний будинок, родина переїздить у маленьке містечко. Їхня поява збігається у часі з надзвичайною активністю паранормальних сил, які перевертають звичне життя з ніг на голову. Час настав! Нове покоління мисливців на привидів має будь що з’ясувати природу таємничого спадку і ліквідувати наслідки небувалих масштабів! 

Режисер: Джейсон Райтман. 

Актори:Пол Радд,Білл Мюррей, Сігурні Вівер, Фінн Вулфард.

Вікове обмеження: 12+.

"Вічні"

 Епічна історія, події якої розгортаються протягом кількох тисячоліть, та безсмертні герої, які змушені вийти з тіні, аби захистити людство від найдавніших ворогів, Девіантів.

Режисер: Хлоя Чжао. 

Актори: Анджеліна Джолі , Річард Медден, Кумейл Нанджіані,  Джемма Ча,  Кіт Герінґтон. 

Вікове обмеження: 12+. 

Нагадуємо, що кінотеатри у "червоній" зоні приймають глядачів за наявності одного з документів: 

  • "Зелений" сертифікат вакцинації;
  • Негативний ПЛР тест або негативний експрес-тест на антиген, які були зроблені не більш як за 72 години до відвідування кінотеатру; 
  • Довідка про перенесену хворобу COVID-19 не більш як за шість місяців до відвідування кінотеатру.

 

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

 

Коментарі

keyboard_arrow_up