Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

Фанатам "Зоряних війн" радимо купувати квитки заздалегідь - адже Хан Соло і Чубака повертаються на екрани. Дивіться фантастичний бойовик "Соло: Зорянi вiйни. Iсторiя".

Для дітей та їхніх батьків - казкова прем'єра - мультик "Зачарований принц".

Новий фільм серії розповідає про юність контрабандиста Хана Соло (Олден Еренрайк) до того, як він зустріне Обі-Вана Кенобі та Люка Скайуокера. Глядачі зможуть побачити становлення героя і його зустріч з Лендо Калріссіаном (Дональд Гловер). Ну і звичайно ж не залишиться в стороні Чубака (Йонас Суотамо).

Новий проект «Соло. Зоряні війни. Історія» є спінофом основної сюжетної лінії серії фільмів про Зоряні Війни. Сценарій є спільною працею автора ідеї Джорджа Лукаса, сценариста «Зоряні війни», що вийшли в 1980 і 1983 роках Лоуренса Кездана і його сина Джона Кездана. Актор Олден Еренрайк, який зіграв молодого Хана Соло, був обраний з безлічі претендентів, серед яких Джеймс Франко і Майлз Теллер. Чубаку зіграє Йонас Суотамо. Зріст хлопця становить 209 см. У минулому він займався баскетболом, потім вирішив присвятити себе кінематографу. Зйомки фільму почалися на початку 2017 року. 

Відео дня

Колись давно у одному далекому царстві народився принц. Немовля було напрочуд гарним, та все одно фея вирішила застосувати на хлопчику крихітку чарівного пилку. Кожен, на кого цей пилок потрапляє, стає неймовірно гарним в очах оточуючих, варто йому лише посміхнутись. Але щось пішло не так, і замість малесенької крихітки фея висипала на хлопчика цілу хмару пилку. Пройшли роки. Може здатися, що життя юнака складається легко і просто – варто йому лише усміхнутися і люди ладні робити будь-що заради нього. Але хлопцю хочеться справжнього кохання. І він його шукатиме...

Мультфільм «Зачарований принц» про принца, у якого всі закохуються, зняв Росс Венокур («Білки в ділі») з Канади. Він сам зайнявся написанням сценарію та режисурою. Це друга його режисерська робота для великого екрану, а от у написанні сценаріїв Венокур має значно більший досвід.

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up