Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

Традиційно напередодні вихідних запрошуємо вас ознайомитися з новинками кіноіндустрії. Цього разу кінотеатри міста підготували три прем'єри: американську комедію "Душа компанії", кримінальний трилер спільного виробництва  США, Великобританії, Гонконгу, Угорщини та Ірландії "Термінал" і французьку комедію "Молода жінка".

Чоловік покинув Діану абсолютно недавно. Домогосподарка тепер зовсім вільна і має безліч варіантів, що їй робити в житті. Вона вирішила заповнити прогалину своєї юності і піти в коледж. Діана хоче відчути смак студентського життя, спробувати у свої немолоді роки багато нового, поспілкуватися з цікавими людьми. А тут жінка ще й потрапила на один потік з донькою Хелен. І та не дуже радіє такій події... Влізаючи з головою у вир життя кампуса, жінка відчуває свободу, веселощі і заводить знайомства з крутими хлопцями. А вони не просто спілкуються. Діана вже пустилася берега, її не зупинити. І їй нема чого втрачати.

Відео дня

Одне темне місто зберігає в собі дуже багато таємниць. Скільки злочинів тут відбувається за ніч. І яких людей можна знайти в цьому жахливому місті! Тут є два ассасіна з таємною та важливою нехорошою місією, учитель, що бореться зі смертельним недугом, і загадковий двірник. Усі вони не знають один одного, але щось їх об'єднує в одну історію. І хтось теж – це дуже приваблива дівчина Енні. Вона перевтілюється щохвилини для досягнення своїх темних цілей. Долі персонажів знаходяться в руках у загадкового кримінального розуму, який хоче мститися. Кому і за що – важко відповісти. Але смертей буде багато.

Париж вже багато років не бачив Паулу. Дівчині тільки недавно стукнуло 30 років, і вона багато років не жила в цьому прекрасному і романтичному місті. Зараз вона абсолютно без грошей, пережила гучне розлучення зі своїм хлопцем. Дівчина шукає роботу, зустрічає безліч різних людей на своєму шляху. Їй потрібно боротися проти галасливого Парижа, який легко може її зжерти. Одне Паула знає точно: вона може запустити своє життя заново і зробить це зі стилем і грацією.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі (2)
  • Максим Шевцов

    В данный момент в кино нечего толком смотреть. Что будет в кинотеатрах - Веном и другие фильмы студии Марвел, вот тогда можно идти в кинотеатр. Я выходные провел дома, сэкономил деньги, посмотрел по телевизору через Смарт ТВ http://www.android-tvbox.com.ua/shop/pristavka-android-smart-tv-box-beelink-gt1-ultimate/ в неплохом качестве телепередачи, Евро виденье и парочку фильмов.

    Vitalik reply Максим Шевцов

    можно посмотреть все это и в интернете с компьютера, но приставка для телевизора нужна для более комфортного просмотра)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області 11:00 Житомирський музично-драматичний театр тимчасово йде у відпустку через брак фінансування 10:40 У Малині на пожежі загинула людина 10:22 Молодикам, які забили до смерті односельчанина на Чуднівщині, повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи 10:00 Карколомна ДТП у Житомирі: на вулиці Параджанова кросовер зіткнувся з електроопорою 09:41 Втрати росіян: мінус 5 танків, 29 артсистем і 800 осіб 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 23 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 23 квітня: все про цей день, свята, традиції і погода у Житомирі 17:52 У Житомирі та області потрібні донори крові всіх груп з негативним резус-фактором
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up