Плануємо вихідні: свято Водохреща, чемпіонат WAKO та творча зустріч у юнацькій бібліотеці

Плануємо вихідні: свято Водохреща, чемпіонат WAKO та творча зустріч у юнацькій бібліотеці

Зануритися у воду на Водохреще, відвідати обласний чемпіонат з кікбоксингу та розповісти про своє хобі під час творчої зустрічі в юнацькій – ось так можна провести вихідні 19-20 січня, - інформує Житомирська ОДА.

Водохреще

Вже цієї суботи, 19 січня, українці відзначатимуть одне із великих релігійних свят – Водохреща.

У м. Житомир свято Водохреща розпочнеться 19 січня о 10:00 год. у Гідропарку та триватиме до 16:00 год. Щоб жителям Житомира було комфортно, після занурення, кожен матиме змогу відігрітися в наметі.

Відео дня

Увага! З кожним роком все більше людей хоче зануритися у хрещенську ополонку. Тому у цей день питання безпеки на льоду та біля водоймищ набуває особливої актуальності. Деталі ТУТ.

Чемпіонат WAKO «Третя Україна»

Цими вихідними на Житомирщині відбудеться обласний чемпіонат з кікбоксингу WAKO «Третя Україна», що присвячений 100-річчю створення Директорії Української Народної Республіки. Окрім спортсменів з житомирських районів, на змагання завітають гості з міста Києва, а також із Волинської, Рівненської та Вінницької областей.

Проходитиме чемпіонат 19-20 січня в приміщенні спортивної школи «Авангард» (м. Житомир, вул. Фещенка-Чопівського, 10).

Початок боїв 19 січня о 15:00 год, 20 січня о 11:00 год.

Січневі посиденьки в юнацькій бібліотеці

Житомирська обласна бібліотека для юнацтва запрошує  усіх, хто полюбляє рукоділля, співану поезію та живе спілкування з творчими людьми на хобі-зустріч «Січневі поседеньки».

Маєш хобі, бажаєш про нього розповісти чи набути нових знань? Якщо так, тоді саме Тебе чекають цієї неділі, 20 січня, за адресою – м. Житомир, вул. М. Грушевського, 9.

Початок о 13:00 год.

Концерт музичних та танцювальних колективів Коростеня

Якщо плануєте цієї неділі побувати в місті древлян не пропустіть нагоду познайомитися зі сучасним культурним життям міста - завітайте на концерт музичних та танцювальних колективів.

Де? – міський палац культури ім. Т. Шевченка ( м. Коростень, вул. М. Грушевського).

Коли? – 29 січня, 13:00 год.

Вхід – вільний.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:39 135 таких викликів щодо домашнього насильства опрацювали бердичівські поліцейські з початку року 12:20 Вбив сусіда і закопав на своєму городі – жителя Бердичівського району засудили до 14 років позбавлення волі 12:00 Дворічний хлопчик постраждав під час ДТП на вулиці Покровській у Житомирі photo_camera 11:39 У цей вечір розквітнуть жоржини. Співачка Наталія Бучинська презентує нову концертну програму у Житомирі (Новини компаній) play_circle_filled photo_camera Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 11:19 Подружжя з Житомира організувало злочинну схему продажу гуманітарних автомобілів для ЗСУ photo_camera 11:10 Мистецтво розмови: як володіти англійською мовою впевнено та природно після курсів (Новини компаній) 11:01 У Народицькій ТГ виявлено самовільну порубку 11-ти дерев вільхи 10:40 Віталій Бунечко: Дякую усім, хто боронить нашу країну та унеможливлює просування окупантів photo_camera 10:21 Відкрито реєстрацію на весняну сесію Школи місцевого самоврядування 10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up