"Питання Пушкіна — точно почекає", - у Житомирі рішення щодо пам’ятника російському поету вирішуватимуть на референдумі

"Питання Пушкіна — точно почекає", - у Житомирі рішення щодо  пам’ятника російському поету вирішуватимуть на референдумі

В українських містах розпочався "пушкінопад:: уже позбулися пам’ятників "сонцю російської поезії" Олександру Пушкіну.

Житомиряни у соцмережах теж почали активно висловлюватись щодо доцільності збереження бюсту Пушкіна на Старому бульварі. Є як противники, так і симпатики ідеї знесення пам’ятника

Свою думку щодо цього питання висловив і міський голова Сергій Сухомлин.

"Підіймають питання доцільності пам’ятника Пушкіну. Багато міст пішли шляхом демонтажу. АлеМи будемо вирішувати це питання тільки через міський референдум!

Відео дня

А що тоді з Корольовим, який хоч і під примусом, але працював на Москву. А що з періодичною системою хімічних елементів, автором якої є російський хімік Менделєєв.

Зараз війна — справ вистачає! Займаємося економікою, безпекою, дорогами, функціонуванням лікарень, гумдопомогою. Питання Пушкіна — точно почекає", - написав мер у фейсбуці.

Коментарі (25)
  • Николай Лех

    Не сносите это же памятник

    Евгений Присяжнюк reply Николай Лех

    Николай Лех не с теми они борятся,
  • Наталия Наталия

    Ответ Пушкина Чаадаеву про русских. Кстати, написанный за три месяца до гибели. «Народ равнодушный до наименьшей обязанности, до наименьшей справедливости, до наименьшей правды, народ, что не признает человеческое достоинство, что целиком не признает ни свободного человека, ни свободной мысли»
    Так думал А. С. Пушкин.

    Наталия Наталия reply Наталия Наталия

    Jane Melnychuk Вы ошибаетесь, Я люблю свое, но так же помню русскую литературу, которую учила в школе. Я не против памятников поэтов, которых изучают во всем мире и были гонимы той же россией. Люблю Т. Шевченко, который любил Украину, но почему-то жил в россии. У нас все переплетено и нужно отделять зёрна от плевел. Нынешние русские на такие произведения НЕ способны.
    Русский писатель Александр Солженицын: «Нет в этом мире мельче, сволочнее и хамовитее особи, чем кацап. Рождённый в нацистской стране, вскормленный пропагандой нацизма, – этот ублюдок никогда не станет Человеком. У его страны нет друзей – либо холуи, либо враги. Его страна способна только угрожать, унижать и убивать. И за сохранение этого статуса Рассеей рядовой кацап готов пожертвовать собственной жизнью, жизнями своих родителей и детей, качеством жизни собственного народа. Воистину: кацапы – звери. Лютые, кровожадные, но… смертные».

    Jane Melnychuk reply Наталия Наталия

    Ох задовбали українці, які вірять в хороших рускіх. Скільк Був і Маріуполів вам ще потрібно аби зрозумішли що треба своє любити, атне рашистське? Скільки ще треба аби зрозуміти як перетинаються і повторюється історія? Пам'ять у українців як у рибок гупі.

    Jane Melnychuk reply Наталия Наталия

    Наталия Наталия він написав також якщо Європа втрутиться в конфлікт між 'слов'янами', то треба буде щоб цар повбивав європейців, 'можем паиаріть'. А також Пушкін смакував геноцидом аварів і чеченців, підлизувався до  генерала Єрмолова , який потопив в крові Кавказ. І до речі, рускі тоді теж гвалтували, випалювали землю, вбивали невинних. І це все Пушкін підтримував, і все це оспівував.

    Наталия Наталия reply Наталия Наталия

    Александр Месяц Если не помнить историю человечества, то у этого же человечества не будет будущего. Всегда нужно помнить как хорошее, так и плохое, это наша жизнь.

    Александр Месяц reply Наталия Наталия

    Наталия Наталия так и написать на памятнике
  • Олена Комісарчук

    Краще вже нашого письменника поставити пам'ятник,я думаю так буде краще чи навіть якомусь захиснику чи захисникам!

    Оля Еско reply Олена Комісарчук

    Олена КомісарчукПушкин это не ваши и не наши.Пушкин это глыба.
  • Ірина Пятниця

    Офіційно в Британії вишвирюють усе російське, традиції пам'ятники і т.д..То в них і війни з рашистами нема!

keyboard_arrow_up