Пам'ятник загиблій Марині Поплавській розсварив «Дизель шоу» і родичів акторки

Пам'ятник загиблій Марині Поплавській розсварив «Дизель шоу» і родичів акторки

Минуло рівно два роки, відколи загинула артистка. У Житомирі встановлять пам'ятник Марині Поплавській – яким він буде і що говорять близькі актриси?

Колеги трагічно загиблої в ДТП актриси Маріанни Поплавської виготовили пам'ятник, який планують встановити в центрі Житомира, – у сквері на Лятошинського. Близькі актриси шоковані ідеєю встановлення пам'ятника і просять залишити душу Марини в спокої.

Зараз сестра загиблої в ДТП зірки «Дизель шоу» Марини Поплавської розкритикувала ідею колег артистки встановити на її честь пам'ятник. Про це вона сама написала у фейсбуці, вважаючи це розважальним атракціоном.

«Ніхто не прислухається до думки сім'ї та багатьох друзів, які проти установки саме такого пам'ятника. Велике прохання. Дайте спокій душі! Цього не хотіла б Маріанна Францівна. Моя сестра загинула трагічно! Ви б хотіли, щоб турбували душу Ваших близьких? А молитися треба в храмі.

Відео дня

В першу чергу Маріанна Францівна – Людина і педагог. А прославила Поплавська місто саме в складі жіночої команди «Дівчата з Житомира»!

Я перепрошую, але саме зараз пам'ять перетворюється в розважальний атракціон «фото з Зіркою». Паркова скульптура не має нічого спільного з моєю рідною людиною. Цей пам'ятник планують встановити у сквері Лятошинського, де вже встановлено пам'ятник Героям Небесної Сотні. А пропозиція ініціаторів сісти і зробити фото з фігурою Марини Поплавської має вигляд наруги і посміховиська», – впевнена сестра загиблої артистки Людмила Поплавська.

Також жінці не сподобалося, що колеги артистки не погодили з нею пам'ятник, який хочуть встановити у Житомирі. 

Пам'ятник був виготовлений з ініціативи колег Маріанни Поплавської з «Дизель шоу». Це бронзова скульптура Марини, яка сидить на лаві, і постамент з двох ступенів висотою 15 см і шириною 50 см. Пам'ятник виготовили двоє художників-скульпторів – член Національної спілки художників України Віктор Рябов і Богдан Рябов.

Що думають житомиряни?

На даний момент ініціатори установки монумента завершують всі процедури з отримання необхідних дозволів.

Думки жителів нашого міста щодо пам'ятника відрізняються кардинально – деякі «за» установку пам'ятника, але їм категорично не подобається його дизайн, іншим не підходить місце, треті впевнені, що пам'ятник не потрібен зовсім. Знайшлися й ті, хто підтримує установку.

У будь-якому випадку більшість містян впевнені, що думку рідних і близьких друзів Марини потрібно було запитати насамперед, і дивно, чому команда «Дизель Студіо» цього не зробила.

Нагадаємо, акторка Марина Поплавська 20 жовтня 2018 року трагічно загинула в автокатастрофі на житомирській трасі, де автобус з акторами влетів у вантажівку. Смертельна аварія сталася у Київській області, біля села Мила. 

Коментарі (28)
  • Inna Lukowska

    Навіщо той пам'ятник?
  • Наталія Водолазська

    Ну да. А у нас в сквере поставали памятник убитому Бабаеву. Теперь детей от него гоняют.
  • Таня Люковская

    Не потрібно взагалі !!!
  • Юр Ий

    Іпанутий народ. Зовсім.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up