Очікування і реальність: як Житомир прикрасили до новорічних свят за півтора мільйона гривень

Очікування і реальність: як Житомир прикрасили до новорічних свят за півтора мільйона гривень

Більшість житомирян уже мали змогу оцінити креатив міської влади з прикрашання центру міста до новорічно-різдвяних свят. Багато хто розчарувався, про що останніми днями не змовкає обговорення у соцмережах. Житомиряни скаржаться на новорічні декорації в центрі міста, які виглядають набагато гірше, ніж у попередні роки. 

А що в інших містах? Рух ЧЕСНО дослідив новорічні витрати у містах України. Так, найнижчі витрати передбачені у Тернополі — 199 тис. грн на монтаж новорічної ялинки. Найдорожчим святкування Нового року буде для мешканців Запоріжжя та Одеси. Тут місцева влада виділила 10,5 та 12,7 млн відповідно. У розрахунку на одного жителя міста — це 12-14 гривень. У Києві святкування вийшли дешевшими для містян завдяки спонсорській допомозі, яка склала понад 25 млн.

У Житомирі з бюджету виділили 1,5 млн грн на святкові ілюмінації, організацію заходів та оформлення фотозон. Другий рік поспіль у Житомирі прикрашають живу ялинку в центрі.

Відео дня

З новорічних прикрас на Новому бульварі встановили фотозону «2022» у вигляді тунелю зі світлодіодних гірлянд. На опорах розвісили консолі з підсвіткою. Кінець бульвару закінчується фотозоною - космонавт, який сидить на планеті Земля. Михайлівську прикрасили святковим автомобілем та фотозоною з ялинок, яку найбільше критикують у мережі.

Нагадаємо, тендер на встановлення нових фотозон виграла  ТОВ “Епіцентр К”.

Читайте також:

Мешканці Пушкінської незадоволені лунапарком і ярмарком під вікнами.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Коментарі (10)
  • Саша Белошыцькый

    Сухомлин де подів бабоси,пес смердючий.

    Aleksandr Tichenko reply Саша Белошыцькый

    Саша Белошыцькый Санька молодец !
  • Александр Александр

    Главное вовремя Михайловскую засветили, чтобы люди забыли о бо всех недостатках.Если за это ни кто не понесёт наказание,значит так было задумано и тупо идёт отмывание
  • Марина Максимович

    Было три ёлки! Осталась одна, и ту мучают.
  • Виктор Шуминский

    Скомуниздили по классике. Обычное дело, которое дальше коментов не пойдет. А завтра все забудут уже..

keyboard_arrow_up