На Житомирщині вже за кілька днів розпочнуться зйомки серіалу «Слов’яни»

На Житомирщині вже за кілька днів розпочнуться зйомки серіалу «Слов’яни»

Про це повідомила прес-служба ОДА.

На Житомирщині триває підготовка до зйомки серіалу «Слов’яни». Вже завершують монтаж декорацій слов’янського селища.

Про це повідомляє начальник управління культури та туризму ОДА Тетяна Парфентієва.

«Організатори вже завершили кастинг з відбору акторів для масових сцен. Зараз монтують декорації – на фінішній прямій створення давнього слов’янського поселення неподалік Житомира. Вже за кілька днів планується розпочати зйомки», – зазначає Тетяна Парфентієва.

Відео дня

Зйомки історично-пригодницького серіалу «Слов’яни» будуть тривати на Житомирщині до кінця осені. Тут відзнімуть 16 серій.

До масових сцен залучаються жителі Житомирщини, які пройшли кастинг.

 

Коментарі (6)
  • Зоя Балтина

    В те времена жила моя прабабушки.то. хочу тоже вспомнить те времена.как попасть на съёмку?
  • Юрий Олексюк

    А де на Житомирщині?

    Юрий Олексюк reply Юрий Олексюк

    Alex Russ А я чув с.Городське

    Наталія reply Юрий Олексюк

    Дениші

    Alex Russ reply Юрий Олексюк

    Юрій Олексюк Дениші вроді
  • Богдан Бордюг

    А де можу спробувати себе в кастингу?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:40 На півтори тисячі оштрафовано чоловіка, який спалював деревину в районі Соколовського кар’єру 11:20 Арештований товар на майже 800 тис. грн передано ЗСУ 11:00 У Житомирській області чотири заклади охорони здоров’я надають медичну допомогу при гострому інфаркті міокарда 10:39 Гуманітарний Хаб "Житомир" відправляє медичну допомогу на Сумщину Від читача 12:56 У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 10:20 17-річний парубок ошукав пенсіонерку з Коростеня на 900 доларів та 13 тисяч гривень, налякавши звісткою про ДТП з її дочкою 10:00 Понад 1,6 млрд грн виділила держава на фінансування партій за останні два роки 09:41 920 окупантів ліквідовані протягом доби 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 16 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 16 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:52 У Коордштабі відбулася онлайн-зустріч з об’єднанням родин бійців 46-ої окремої аеромобільної бригади 17:30 Лука Нетяга виборов бронзову нагороду на чемпіонаті світу з дзюдо 2024 17:00 Заховався на ніч у крамниці: на Житомирщині поліція охорони затримала причетного до крадіжок чоловіка 16:20 Холодно, вітряно, з дощем і мокрим снігом - погода на тиждень 16:00 Дві ДТП і чотири травмованих - у Брусилові і Тетерівці photo_camera 15:42 Захворюваність на грип і ковід зменшилась в порівнянні з попереднім тижнем на 10% 15:40 У Житомирі прибрали зелені зони та громадські простори photo_camera 15:39 Очільника природного заповідника «Древлянський» викрили на «кришуванні» незаконних порубок у забруднених радіонуклідами лісах 15:20 27-річний киянин загинув у ДТП на Звягельщині 15:00 12 років за гратами: вирок 17-річному парубку, який безпричинно задушив односельчанку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up