На Житомирщині визначено переможців IV обласного конкурсу виконавців художнього слова “Єднаймо Україну Тарасовим словом”

На Житомирщині визначено переможців IV обласного конкурсу виконавців художнього слова “Єднаймо Україну Тарасовим словом”

9 березня у Житомирському фаховому коледжі культури і мистецтв імені Івана Огієнка відбувся ІV обласний конкурс виконавців художнього слова “Єднаймо Україну Тарасовим словом”.

Про це повідомила Житомирська ОВА.

Засновниками та організаторами обласного конкурсу є Управління культури та туризму Житомирської обласної військової адміністрації та Житомирський фаховий коледж культури і мистецтв імені Івана Огієнка.

Конкурс проходив з метою популяризації творів генія українського народу Тараса Шевченка, заохочення до класичної спадщини молодих талантів, сприяння формуванню професійної майстерності, високої духовності, усвідомлення національної ідеї та збереження традицій українського народу.

Відео дня

Так, I місце у старшій віковій категорії серед студентів закладів вищої освіти та фахової передвищої освіти виборола Альона Грицай, Анна Олександрович та Макар Туряниця розділили II місце у старшій віковій категорії. III місце посіли Валентина Ільчук та Катерина Троцюк.

 

 

 

Коментарі

keyboard_arrow_up