Можливості тижня: РавликФест, тренінг з соціальних медіа та конкурс COSME

Можливості тижня: РавликФест, тренінг з соціальних медіа та конкурс COSME

Що цікавого відбуватиметься в Україні цього тижня.

Фестиваль анімації РавликФест

Шукаєте нових креативних методик для роботи с соціальними темами? Хочете зацікавити нові аудиторії? Можливо, вже працюєте з анімацією та потребуєте розвитку?

Запрошуємо на фестиваль анімації РавликФест.

Відео дня

Де? – Бердянськ, Запорізька область.

Коли? – 3-6 жовтня 2019.

Учасникам компенсується проїзд, проживання та забезпечується харчування.

Щороку аніматори з всієї України збираються в Бердянську для обміну досвідом, пошуку партнерства та нетворкінгу. Десятки лекцій, презентацій, майстерень, майстер-класів. Сотні людей, що вчаться та вчать створювати анімацію.

Основний критерій відбору: бажання застосовувати анімацію в майбутній роботі. Для участі у відборі просимо заповнити анкету

Кінцевий термін подачі заявки 15 вересня.

Відповідь щодо участі буде розіслано до 19 вересня.

Більше інформації про фестиваль анімації РавликФест можна подивитись за посиланням –https://www.facebook.com/ravlykfest/ або зв’язатися з директоркою фестивалю Аллою Мельничук за телефоном (066)770-85-23.

Фестиваль РавликФест 2019 проводиться за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Тренінг «Стаємо впливовими. Соціальні медіа, які працюють на вас»

Digital Communication Network щиро запрошує вас долучитися до першого DCN-мітапу в Києві, у рамках якого відбудеться тренінг  «Стаємо впливовими. Соціальні медіа, які працюють на вас» .

Протягом мітапу ми проаналізуємо успішні кампанії, покликані адвокатувати суспільні зміни.

Під час тренінгу ми торкнемося таких аспектів:

  • Тренди в медіапросторі, найкращі практики західних агенцій та організацій, нові платформи та канали дистрибуції;
  • Інструменти для роботи з соцмережами та створення цифрового контенту;
  • Тактики та стратегії маркетингу та особливості платної та безкоштовної реклами, просування контенту та бренду нетрадиційними методами;
  • Моделі організації команди для роботи з соцмережами, розподіл ролей та обов’язків, оцінка ефективності та метрики.

Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKrIhNevfX42N50K2AGHGWDRGz7ePNENhkUK_suzbLBeTcXA/viewform.

Кількість місць обмежена. Учасники, які зареєструються першими, отримають детальну інформацію на електронні адреси, вказані під час реєстрації.

Тривалість мітапу — близько 2,5 годин.

Робоча мова: українська.

Конкурс іновативної програми обмінів «MEET UP!»

 

Як молоді європейці можуть бути активними та переймати відповідальність на місцевому рівні? Як вони організовують дієві зміни у власних сусідствах та суспільствах? І як вони можуть стати активними разом?

Ці питання є центральними для нового конкурсу іновативної програми обмінів «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» Фонду «Пам´ять, відповідальність та майбутнє» (EVZ)

Фонд EVZ підтримує в 2020 р. німецько-українські та німецько-українсько-російські зустрічі молоді для учасників та учасниць у віці з 16 до 35 років.

 

Метою програми є інтенсифікувати відносини Німеччини з Україною, надати підтримку молодим людям з активною позицією за демократичні цінності та підтримати порозуміння між народами. «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» фінансується у 2020 р. з коштів Федерального міністерства закордонних справ Німеччини, Фонду ім. Роберта Боша та Фонду EVZ.

Заявки на грант мають бути подані в Фонд EVZ щонайпізніше до 03.11.2019 р.

Проекти можуть розпочатися найраніше 01.02.2020 р. та мають бути закінчені до 31.12.2020 р.

Детальна інформація про конкурс та формуляри – https://www.prostir.ua/?grants=konkurs-inovatyvnoji-prohramy-obminiv-meet-up-nimetsko-ukrajinski-zustrichi-molodi

 

Грантовий конкурс COSME: Сталий розвиток туризму

Загальна мета грантового конкурсу – сприяти сталому розвитку туризму і розширенню можливостей МСП в сфері туризму за допомогою транснаціонального співробітництва і передачі знань.

Бюджет одного проекту – до 1 000 000 Євро.

Дедлайн – 24 жовтня 2019 року.

Хто може брати участь:

Консорціум повинен складатись не менше як з 5, і не більше як з 10 учасників, що представляють не менше як 5 країн-учасників Програми ЄС COSME.

Потенційні учасники повинні бути повністю або частково до державного або приватного сектора. Організації приватного сектору повинні бути створені  належним чином та зареєстровані відповідно до національного законодавства.

Умови грантового конкурсу: http://bit.ly/31ymhsR

Перелік міжнародних організацій, які шукають партнерів для подачі грантової заявки:http://bit.ly/TourCoop

Посібник Мінекономрозвитку щодо процедур подання грантових заявок в рамках Програми ЄС COSME (станом на 2018 рік): http://bit.ly/2JIjLeC .

Посібник Єврокомісії щодо подання грантових заявок та користування порталом:http://bit.ly/2ZHoGRd.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області 11:00 Житомирський музично-драматичний театр тимчасово йде у відпустку через брак фінансування 10:40 У Малині на пожежі загинула людина 10:22 Молодикам, які забили до смерті односельчанина на Чуднівщині, повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи 10:00 Карколомна ДТП у Житомирі: на вулиці Параджанова кросовер зіткнувся з електроопорою 09:41 Втрати росіян: мінус 5 танків, 29 артсистем і 800 осіб 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 23 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 23 квітня: все про цей день, свята, традиції і погода у Житомирі 17:52 У Житомирі та області потрібні донори крові всіх груп з негативним резус-фактором 17:32 Оновлено штрафи за неявку до ТЦК 17:00 Помірно тепло і з дощами: погода найближчих днів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up