Катерина Шуть: «Gloria models» – це не тільки модельне агентство, а й великий шлях до досконалості

Катерина Шуть: «Gloria models» – це не тільки модельне агентство, а й великий шлях до досконалості

На сьогодні модельне агентство «Gloria models» досить відоме не лише у Житомирі, а й по всій Україні.

Маленькі моделі за короткий проміжок часу встигають не тільки навчитися впевнено почувати себе на сцені, а й об'їздити всю Україну, а ще побувати за її межами та отримати призи за кращі покази. Це чудовий приклад, коли люди займаються дійсно своєю справою та дарують не тільки свої знання та час, але й тепло та частинку душі. Займаючись у модельному агентстві «Gloria models», діти вчаться бути лідерами. Звісно, з багатьох дітей, які навчаються модельній творчості, не всі стануть відомими моделями. Але поштовх, отриманий у навчанні, надасть потім змогу бути лідером у будь-якій справі, якою дитина в подальшому своєму житті захоче займатися.

Ми розмовляємо з директором модельного агентства «Gloria models» Катериною Шуть. Саме їй належить левова частина успіху агентства, адже кожного дня з ранку до пізнього вечора Катерина знаходиться на своєму робочому місті та займається з дітьми та дорослими.

Руслан Мороз: Катерино, як взагалі прийшла думка зайнятися модельним бізнесом? Чому саме модельним?

Відео дня

Катерина Шуть: Всі дівчатка, навіть деякі хлопці в дитинстві мріють стати моделями, отримати корону. Та якщо брати декілька років тому, то таких напрямків у моєму дитинстві не було. Я сама з Черняхова, тому могла бачити це тільки по телевізору або просто чути від старших дівчат. І коли я приїхала до Житомира, їдучи по вулиці, побачила оголошення про набір у модельну школу. Я дуже довго думала, телефонувати чи ні, але одного дня мені самій зателефонували та запропонували прийти на навчання в модельне агентство «Gloria models». Зрозуміло, що я була дуже щаслива почути таке запрошення. Я прийшла до «Gloria models» з величезним бажанням йти вперед і навчатися. Вже через п'ять місяців брала участь у показах та конкурсах. Звісно, отримувала призові місця. Захотіла йти далі, далі й далі... І знову, мабуть, щасливий випадок, коли мені в модельному агентстві «Глорія» запропонували зайняти посаду адміністратора. Я тоді була дуже молодою, мені було двадцять два роки. Але одразу погодилася та почала працювати. Працюючи п'ять років адміністратором, мабуть, багато що зробила та багато чого досягла, а два роки тому мені запропонували посаду директора модельного агентства «Gloria models». Знову, недовго думаючи, погодилася. Гадаю, що кожен бачить мій результат, бачить результат вихованців «Gloria models» та радіє нашим успіхам, нашим перемогам, нашим досягненням й рівняється до нашого рівня.

Руслан Мороз: Модельне агентство «Gloria models» не так давно відсвяткувало своє десятиріччя. Скільки приблизно дітей пройшло через навчання в агентстві та які основні досягнення?

Катерина Шуть: Надзвичайно велика кількість конкурсів була організована за цей час! Були покази, кастинги, тому сказати точну кількість дітей, які займалися в «Gloria models». ми навряд чи зможемо, їх дуже багато. Це не тільки Житомир, це й Коростень, Коростишів, Черняхів, якщо брати тільки конкурси. А якщо рахувати кількість дітей, то наші вихованці брали участь не тільки у всеукраїнських конкурсах, а й на міжнародному рівні, куди ми їздимо з дітьми та показуємо досить високий рівень нашого агентства. Ми звідти також привозимо призові місця й нагороди. Нас дуже радує те, що діти не зупиняються на досягнутих результатах і йдуть вперед, працюють над своїм вдосконаленням. Тільки вперед, вперед, вперед!

Руслан Мороз: Тобто ви реалізували для себе ту казку, ту мрію, яка є в кожної дівчинці, втілили її в життя? Про казку мріє кожна дитина, але у вас це дійсно вийшло!

Катерина Шуть: Свої мрії я дійсно змогла реалізувати в життя! Якщо будеш лежати та інколи щось читати вдома, то ніколи нічого не досягнеш. Тільки пряме спілкування, тільки віра в те, що ти зможеш досягти мети, що ти це зробиш, тільки тоді ти візьмеш цю планку. Коли ти спілкуєшся під час подорожей з людьми, з яких ти можеш взяти приклад, на цікаву тобі тему, тільки тоді ти можеш досягти успіху. Це постійні тренінги, це постійні майстер-класи, це постійний перегляд в Інтернеті різних семінарів, це постійне читання – тільки так ти досягнеш чогось у цьому житті. Це важка праця!

Руслан Мороз: Так, це важка праця! Але коли у вас є вільний час, що робите, чим займаєтеся?

Катерина Шуть: Коли в мене є вільний час, я беру книгу.

Руслан Мороз: До речі, яку останню книгу прочитали?

Катерина Шуть: Це книга Браяна Трейсі «Менеджмент», яку я раджу почитати всім. Її можна прочитати за дві години. Я не знаю, скільки там сторінок, я просто не відривалася, поки все не прочитала. Там настільки класно та доступно написано, що потрібно робити керівнику, як потрібно правильно організувати свою роботу, тому я її раджу всім!

Руслан Мороз: Але це про те, що стосується роботи. А про те, що стосується особистого життя? Як ви відпочиваєте? Хто допомагає трошечки забути свою роботу, і, мабуть, все ж є якісь особисті інтереси?

Катерина Шуть: Так, є. Мені дуже подобається вишивати. В мене є декілька вишитих картин. Також спілкування з друзями. Ми один раз на тиждень робимо такий вихід до міста, де ми спілкуємось та просто відпочиваємо, взагалі не чіпаючи тему роботи. Просто розповідаємо, як ми провели тиждень, що в нас нового, які плани на майбутнє. І ще подорожі! Це найулюбленіший мій вид відпочинку! Я люблю їздити за кордон, я люблю також подорожувати Україною. Коли я подорожую, обов'язково маю зайти в будь-який музей і відчути той дух атмосфери старовини, притаманний саме цьому місту. Але це й атмосфера майбутнього, тому що коли я знаходжусь там, я намагаюсь відчути різницю в часі.

Руслан Мороз: Приходиться працювати не тільки на роботі. Щось потрібно зробити і вдома. Хто тут допомагає?

Катерина Шуть: В мене є друга половинка – Сергій, який мене абсолютно підтримує. Він знає, що в мене може телефон працювати цілодобово, але абсолютно нормально до цього ставиться. Йому, мабуть, важко, але я дуже рада, що він розуміє мене з таким моїм графіком роботи. Я встигаю і приготувати, і поприбирати, і попрати та при цьому приділити час своїй другій половинці.

Руслан Мороз: За ці десять років, які існує «Gloria models», що змінилося саме в підході до організації роботи?

Катерина Шуть: Зараз це не тільки модельне агентство «Gloria models»! В нас проводяться і майстер-класи, працює майстерня акторів та ведучих свят, ми відкрили школу вокалу, школу візажу. Тобто ми не тільки навчаємо модельній творчості, а займаємося всім, що розвиває дитину. До нас приходять зовсім малі діти, і ми з ними починаємо з найелементарніших речей. А потім поступово навчаємо всьому, що стосується не тільки дефіле на сцені, а й правильної поведінки, викладаємо акторську майстерність, пропонуємо одночасно декілька напрямків розвитку, виявляємо, що саме дитині подобається, який у неї талант. Навіть коли діти замаються в акторській студії, то не кожен з них може абсолютно вірно виконати якусь роль. Наше завдання в тому, щоб показати, що така маленька особистість може це зробити, змусити дитину повірити в свої сили та надихнути її творити щось позитивне в цьому житті. Ми йдемо в ногу з сучасністю, займаємося тим, що подобається молоді. Ми постійно розвиваємося та вдосконалюємося!

Руслан Мороз: А як поєднується робота в модельному агентстві «Gloria models» з основною роботою?

Катерина Шуть: Мабуть, все це звичка. Якщо ти себе привчаєш до праці, то так і будеш жити. Сім років тому я влаштувалася в школу вчителем української мови та літератури. І коли ти звикаєш до дітей та колективу і одного разу не з'являєшся на роботу, то тоді діти телефонують і запитують: «Катерино Олексіївно, що трапилось?» – це і не дає покинути ту роботу. І в школі я працюю з дітками, і тут також я працюю з дітьми та дорослими. Якщо тобі подобається робота, ти йдеш на роботу із задоволенням і назустріч тобі біжать діти, це не дає змоги покинути школу. Мені приємно, що з мене як вчителя і як керівника вже хтось може взяти приклад, порадіти моїм успіхам.

Руслан Мороз

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up