Ілон Маск їде у Житомир?

Ілон Маск їде у Житомир?

«Зеленський запросив Ілона Маска у Житомирський музей космонавтики» – подібні заголовки вже два тижні гуляють по інтернету.

І дійсно, президент України запросив відомого американського винахідника у Житомир відвідати батьківщину Сергія Корольова та побувати в музеї космонавтики. 

«Сьогодні - день народження великого українського вченого, ракетобудівника і конструктора космічних кораблів Сергія Корольова. Справді, він був одним із найкращих. Хочу запросити його давнього прихильника Ілона Маска в Україну, подивитися музей космонавтики Сергія Корольова», – написав Зеленський у соцмережі Twitter, коментуючи повідомлення Маска про спілкування з сім’єю Корольова.

Дехто насміхається з цього запрошення, інші – ретельно готуються до приїзду американського мільярдера та винахідника. Що ж можна показати людині, яка, здається, бачила все в житті? 

Відео дня

Як на мене, Житомир ідеально підходить для цього: проїхавшись окраїнами Житомира, можна чудово протренерувати вестибулярний апарат, а будівництво деяких об’єктів у нашому місті триває довше, ніж розробка та будівництво космічної ракети («Спартак-Арена», наприклад). Можна здивувати Ілона і архітектурою, адже багато будинків мають такий вигляд, ніби будувалися за часів Корольова і пережили відомого винахідника та війну. 

Хочеться порадити пану Маску приїздити взимку, бо якщо перед цим випаде сніг, можна гарантувати, що його якісно почистять або хмари розженуть. Також Ілон матиме змогу оцінити житомирські нанотехнології у сфері посипання тротуарів піском лопатою з машини. Думаю, його це надихне на нові винаходи.

Нещодавно, 24 січня, компанія Ілона Маска SpaseX здійснила наймасовіший запуск супутників в історії космонавтики. Ну погодьтесь, після такого тільки у Житомир і летіти. 

Ілон Маск – мільярдер, тому, ймовірніше за все, прилетить у Житомир на власному транспорті, а приземлиться у новенькому житомирському аеропорту, який відкриють, звісно ж, за декілька годин до прильоту гостя (і закриють після відльоту). Бо хорошого потрішки.

Давайте ще пофантазуємо, що ми могли б показати Ілону Маску у Житомирі.

ТОП-5 туристичних місць Житомирщини, які навіть не соромно показати Ілону Маску:

Музей космонавтики ім. Корольова

Шкода тільки, що у нас від космонавтики лишився один музей. Всі житомиряни хоча б раз там були, і направду музей пізнавальний, а співробітники завжди готові з тобою поділитися цікавинками про космос.

Коростишівський гранітний кар’єр  

Якщо Ілон вирішить вдруге одружитися, то на весільну фотосесію – тільки у Коростишів. А ще тут можна зайнятися скелелазінням, поплавати на сап-бордах, влаштувати пікнік, вдосталь накупатися і відпочити душею.

Парк Островського у Коростені

Дуже гарне та велике за територією місце. А ще сюди варто приїхати у другу суботу вересня, бо тут проходить відомий на всю Україну фестиваль дерунів. Після такого Маск полюбить Україну всім серцем, бо, як відомо, шлях до серця чоловіка йде через шлунок.

Камінне село

Камінне село – це своєрідний Стоунхендж з пропискою у Житомирській області. Це геологічний заказник у вигляді розсипу великих кам’яних брил у лісі. Місце насправді загадкове: його походження до цих пір до кінця невідомо вченим. За однією з версій, брили приніс сюди льодовик, за іншою – це залишки скель, які раніше були тут. Маска точно це місце має зацікавити.

Каньйон у Денишах

Не Гранд каньйон, але теж є на що подивитися. Місцевість відома скелями заввишки до 25 метрів, що простяглися на кількасот метрів уздовж течії Тетерева. Тут є кілька маршрутів сходження різного ступеня складності. Скелелази можуть розміщуватись у наметах. Якщо такий відпочинок не для Маска, тоді радимо відвідати санаторій з видом на водосховище, що розташовується поблизу.

Марія Кравчук

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Коментарі (13)
  • Натали Павловская

    Покажемо газову камеру на проспекті Незалежності, 29, Сухомлина з його проползитами, рішення суду про визнання незаконними будівництва цієї АЗС та дій ЖМР, з окремою ухвалою про вказівку ЖМР покарати посадових осіб ЖМР за незаконні дії, висновок та лист до ЖМР від геокадастру про нецільове використання земельної ділянки на проспекті Незалежності,29. Покажемо Блажиєвського та окреме рішення суду про його незаконні дії, покажемо Кондратюка та відео, де той зізнається, що не читає того, що підписує як заступник мера міста - обласного центру. Покажемо висновок слідчого про те, що паперова форма протоколу громадських слухань від 01.12.2014(дана паперова форма протоколу з печаткою департаменту ЖМР надана до суду юристами ЖМР) не відповідає аудио запису цих слухань, на яких було вирішено не продавати землю на проспекті Незалежності,29 та іне будувати там АЗС. Покажемо Черниша - керівника юрдерпартаменту ЖМР та його зарплату, а також ухвали суду про те, що у заявах, які він туди подає стільки помилок, що прийняти їх суд не може. А є це документ підроблений Кондратюком, висновок службового розсліжування про це, є прохання суду до ЖМР з грудня 2019 року всказати розмір завданих збитків за незаконне захоплення та спотворення Житомирських територій, покажемо віде, де нас збивають автівками, де взривають газові гранати у дворі без протягу, да ще багато чого.. Це тільки по одному об'єкту. Дуже страшна картина знищення дДержави, нехтування її Законами та повна деградація представників ЖМР. СТРАШНО!
  • Валертин Довганюк

    Ебло сухомлина, типа он житомирянин и этим гордится
  • Денис Ровков

    Малёванка с троллейбусом)))
  • Ніна Сорокопуд

    Покажіть розкурочені села без доріг, де були колгоспи-- розвалля і т д
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up