Гороскоп на тиждень 20-26 вересня

Гороскоп на тиждень 20-26 вересня

Що кажуть зорі? 

ОВЕН

Може відчуватися занепад сил. Поки що думайте про тривалі проєкти. У вирішенні невідкладних завдань спирайтеся на досвід і інтуїцію. 

ТЕЛЕЦЬ 

Відео дня

Вся увага на здоров’я: дотримуйтеся режиму дня і норм здорового харчування. Нерви на межі – краще провести час на самоті.

БЛИЗНЮКИ 

Забудьте поки що про свою яскравість і неповторність – треба трохи побути і скромним. На вихідні краще нічого важливого не планувати. 

РАК

Психологічна втома дає про себе знати – подбайте про психічне здоров’я. Отримаєте цікаву пропозицію, від якої не варто відмовлятися. 

ЛЕВ 

Тиждень присвятіть активній професійній діяльності – не час відпочивати. У стосунках чекайте на мир і злагоду, приємні сюрпризи. 

ДІВА

Зараз такий час, коли ваше майбутнє залежить від вашого оточення. Можуть виникнути конфлікти з близькими, дрібні побутові клопоти. 

ТЕРЕЗИ 

Ви зараз, як ніколи, прагнете незалежності. Але слідкуйте, щоб це бажання не заважало вашій роботі і стосункам з оточуючими. 

СКОРПІОН

Ви розмотаєте клубок ситуації, яка давно не дає спокою. Але легше не стане. Багато ваших планів потребують корегування і дій. 

СТРІЛЕЦЬ 

У всіх сенсах гармонійний період. Вдалий час для планів на майбутнє, покращення стосунків з другою половинкою. 

КОЗЕРІГ

Ваша врівноваженість достойна похвали. Зможете легко реалізувати низку нових проєктів. Знизьте фінансові амбіції, аби уникнути помилок. 

ВОДОЛІЙ

Загалом тиждень позитивний. Заплануйте візит до державних органів. Все бути йти тихо і розмірено, можете навіть занудьгувати. 

РИБИ 

Чекайте на новий етап у стосунках. Приплив енергії потрібно спрямувати у потрібному напрямі – результат вас здивує. 

Коментарі

keyboard_arrow_up