Горе від розуму, або Коли читати шкідливо для вашого здоров'я...

Горе від розуму, або Коли читати шкідливо для вашого здоров'я...

Достойного обіймати посаду начальника управління культури Житомирської міської ради поки що не знайшли. 

Конкурс на заміщення вакантної посади будуть оголошувати ще раз. Нагадаємо, документи від охочих покерувати культурою міста приймалися з 6 червня до 5 липня 2019 року. На посаду начальника управління культури Житомирської міської ради було шість претендентів: Альона Сердечна, Дмитро Стецюк, Ольга Дідківська, Ілона Колодій, Наталія Журбей та Юлія Закаржевська.

У відділі кадрів Житомирської міської ради прокоментували цю подію: «Конкурс проходив 16 липня, було шість кандидатів, четверо з них не склали письмовий іспит – не набрали необхідну кількість балів. Двоє кандидатів дійшли до співбесіди, але після співбесіди конкурсна комісія не обрала жодного кандидата». 

За результатами письмового іспиту до співбесіди були допущені Юлія Закаржевська та Наталія Журбей. Рішення комісії – не рекомендувати жодну із кандидаток на посаду, однак це окрема розмова, і зараз йдеться зовсім не про це.

Відео дня

Ми хочемо звернути увагу на те, чому інші кандидати не змогли скласти навіть перший іспит. Всі претенденти на вакантну посаду мають документи про вищу освіту. Але мати документи про освіту та мати власне освіту – різні речі. Результати іспиту претендентів на посаду очільника культури виявилися приголомшливими. Як нам повідомили у відділі кадрів міськради, кандидати виявилися майже неграмотними. Велика кількість помилок, дехто навіть зміг зробити декілька помилок в одному слові. Але ж вони мали теоретично відповідати за рівень культури у місті! Тотальна безграмотність серед чиновників при наявності дипломів про вищу освіту свідчить тільки про корупцію у сфері освіти та повне фіаско з реформуванням освіти взагалі. Люди купують дипломи, а потім пред'являють їх при прийомі на роботу. Не маючи ні знань, ні досвіду, вони потім керують на відповідальних посадах. До чого докерувалися, ми бачимо.

Коли не так давно студент житомирського коледжу отримав найвищий бал ЗНО з двох предметів, всі ЗМІ писали про це як про сенсацію. Тобто грамотна та досвідчена людина у наш час – це вже сенсація!

Також зовсім недавно через низькі бали претенденток у Житомирі не обрали директора вечірньої школи. Результати конкурсу 17 липня оприлюднили на сайті міськради. Знову буде оголошено про новий конкурс. Тільки задумайтесь, будь ласка: директора не змогли обрати через низький рівень знань!!! Після цього всі співають дифірамби реформам освіти! І ці люди навчають наших дітей!

Щоб остаточно закрити це питання, я зайшов днями до книжкового магазину і побачив чудову кольорову енциклопедію для дітей. Але розгорнувши її, майже жахнувся: дуже багато помилок. І знову – саме ці книжки друкуються для наших дітей. А потім ми дивуємося, чого вони такі безграмотні. Додаємо фото сторінки з енциклопедії ліворуч та скрін зі справжньої енциклопедії. Як говорять, помилки знайдіть самі...

Руслан Мороз

Коментарі (1)
  • Олександр Колібабчук

    После "передягання акторів" за 30 тисяч грн та за "послуги тамади" за 30  тисяч грн , я уже розумію що це "пацюковий закут".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up