Французьке кіно, фестиваль млинців та Ukrainian Fashion Week: коли, куди і на які фестивалі можна поїхати цьогоріч у лютому

Французьке кіно, фестиваль млинців та Ukrainian Fashion Week: коли, куди і на які фестивалі можна поїхати цьогоріч у лютому

Для вас ми зібрали найцікавіші безкоштовні українські фестивалі, що відбудуться цього лютого. Але не забувайте про карантинні обмеження. 

Вечори французького кіно

Вечори французького кіно – це фестиваль, який щорічно відкриває глядачам нові роботи французького кінематографа. У 2022 році він відбуватиметься всімнадцяте. На відміну від попереднього року покази проходитимуть виключно в кінотеатрах.

7-й фестиваль «Вечори французького кіно» стартує 3 лютого у київському кінотеатрі «Жовтень» (урочисте відкриття), харківському кінотеатрі Multiplex у ТРЦ Nikolsky та львівському кінотеатрі «Планета кіно» в ТРЦ Forum Lviv. Упродовж лютого подія також відбудеться в Одесі, Дніпрі, Запоріжжі та Рівному.

Відео дня

Де: Київський кінотеатр «Жовтень» (урочисте відкриття).

Коли: 3 лютого.

Ужгородська палачінта

«Ужгородська палачінта» – це гастрономічний фестиваль з різноманітною культурною та розважальною програмою, що поєднує українські і закарпатські традиції та сучасні тенденції. Назва фестивалю «палачінта» походить від угорського слова «palacsinta», що на закарпатському діалекті означає «млинець». 

Основною стравою фестивалю будуть млинці у різних варіантах та з різними начинками.

Де: Ужгород, Боздоський парк.

Коли: 11-13 лютого.

Ukrainian Fashion Week

Ukrainian Fashion Week FW22-23 відбудеться 3–6 лютого. Цей сезон також буде проведений у змішаному форматі. Професійна спільнота (представники медіа, баєри та інфлюенсери) будуть запрошені відвідати тиждень моди. Вони зможуть ознайомитися з колекціями дизайнерів офлайн, дотримуючись карантинних обмежень.

А для всіх, хто цікавиться українською модною індустрією, показ колекцій буде доступним в онлайн-режимі.

Де: онлайн.

Коли: 3-6 лютого.

Марія Кравчук

Коментарі

keyboard_arrow_up