Дружина Президента вдруге завітала на гала-концерт проекту «Music Camp International» у Житомирі

Дружина Президента вдруге завітала на гала-концерт проекту «Music Camp International» у Житомирі

Вже вдруге у Житомирі Дружина Президента Марина Порошенко відвідала гала-концерт музично-освітнього табору «Music Camp International» та привітала дітей-учасників проекту.

Про це повідомила прес-служба ОДА.

Захід пройшов 1 вересня у Житомирському обласному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги. Серед гостей гала-концерту – Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, міський голова Сергій Сухомлин.

За словами Марини Порошенко, такі ініціативи дають дітям можливість не лише розкрити свої таланти, а допомагають знайти нових друзів, соціалізуватися і вчать досягати поставленої мети.

Відео дня

«Я нейморівно щаслива, що сьогодні у Житомирі разом з вами, дітьми, присутня на гала-концерті музично-освітнього табору «Music Camp International». Це унікальна можливість для дітей без музичної освіти всього за кілька днів навчитися співати та грати на різних музичних інструментах. Дуже важливо, що така традиція стала вже для нас звичною. З року в рік більше 15 тисяч дітей з усієї України взяли участь у проекті. І це дає можливість відкрити безліч талантів, які сьогодні подарують нам позитивні емоції та враження», – зазначила Дружина Президента.

Під час гала-концерту учасників кемпу виконали 7 музичних пісень у супроводі симфонічного оркестру.

Загалом у рамках проведення «Music Camp International» на Житомирщині 160 дітей протягом п’яти днів навчилися співати та грати на різних музичних інструментах – на віолончелі, гітарі, дзвіночках. Серед цьогорічних учасників – 38 дітей з особливими потребами, з якими працювали вчителі, які пройшли навчання в Києві.

Організатор Music camp International у Житомирі, голова ГО «Житомир, зроби голосніше!» Людмила Зубко наголосила, що цей проект є дуже важливим для дітей: «Адже він направлений на програмування щасливого майбутнього для наших дітей. Тому зараз хочу подякувати всім, хто посприяв тому, аби Music Camp International відбувся на Житомирщині».

Допомогу в організації надали управління культури та туризму Житомирської ОДА.

Довідково: Проект «Music Camp International» має на меті розвиток дітей, навчання вчителів, зміцнення громади за допомогою сили музики. Табори вже відбулись в Києві, Одесі, Львові, Вінниці, Черкасах, Запоріжжі, Чернівцях, Стрию. Загальна кількість учасників досягла 15 000.

Засновник та президент програми Констанція Фортунате – диригентка, викладачка, розробниця власних навчальних курсів. Пані Фортунато з 2014 року має звання Почесного Посла Миру в Україні.  

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up