Артем Фесько з Попільні переміг у міжнародному пісенному фестивалі в Іспанії

Артем Фесько з Попільні переміг у міжнародному пісенному фестивалі в Іспанії

3 травня у місті Аліканте (Іспанія) відбувся міжнародний дитячий пісенний фестиваль United Kids Festival.

За головний приз - Гран-прі - змагалися діти з 9 країн світу - України, Словенії, Іспанії, Швеції, Казахстану, Естонії, Албанії, Литви. Але перемогу здобув 15-річний українець із селища Попільня Житомирської області - Артем Фесько. У 2021 році хлопець став переможцем телевізійного шоу “Україна має талант” на СТБ, а тепер в Аліканте його дивовижний вокал і виконання “Мелодії” Мирослава Скорика підкорило як зал, так і професійне журі фестивалю. Таким чином, Артем виграв 1000€ та авторську пісню від відомого музичного продюсера і композитора Руслана Квінти.  

“Для мене ця перемога дуже приємна і важлива! Я навіть трохи шокований, адже тут були найталановитіші діти з 9 країн і я не розраховував, що оберуть саме мене”, - ділиться враженнями Артем одразу після оголошення результатів.  

Відео дня

Обирала переможців в Іспанії трійка членів журі: 

  • Катерина Павленко - фронтвумен гурту Go_A, представниця України на конкурсі «Євробачення-2021»; 

  • Dani Aragon - відомий іспанський продюсер, засновник Dani Aragón Agency - компанії, яка займається музичним маркетингом. Ексдиректор найбільшої іспаномовної радіогрупи у світі - Grupo Prisa.   

  • Руслан Квінта - засновник United Kids Festival, композитор і музичний продюсер, у тому числі таких телепроєктів як «Голос країни», «Голос.Діти» та національного відбору на «Євробачення».

А також сюрпризами для учасників United Kids Festival виступи їх кумирів, серед яких: 

  • народна артистка України і поп-діва вітчизняної музичної індустрії Ірина Білик; 

  • амбасадор сучасної української музики у світі, лідер радіоефірів гурт KAZKA; 

  • артист, чий чуттєвий вокал торкається найглибших струн душі, а пісні запалюють вогонь в серцях мільйонів - ALEKSEEV. 

  • 15-річна іспанська співачка, переможниця шоу La Voz Kids і представниця Іспанії на Дитячому Євробаченні - MELANI. Вона також доєднається в якості ведучої фестивалю до Андрія Войнікова.  

Нагадаємо, фестиваль вже втретє зібрав талановитих дітей-вокалістів, щоб дати юним зірочкам потужний старт, надихнути на здійснення мрій і майбутні перемоги та, окрім змагання, подарувати учасникам незабутні майстер-класи. Минулого року United Kids Festival успішно пройшов у Болгарії та Польщі. Окреме завдання фестивалю – підтримка українських дітей, які змушені рятуватися від війни у країнах Європи.  

Коментарі (25)
  • Таня Шпак

    Добра та миру тобі сину
  • Надія Поповська

    Молодчина!!!
  • Olga Konovalova

    Приємно !
  • Людмила Біла

    МОЛОДЕЦЬ!!! УСПІХІВ!!!

keyboard_arrow_up