Офисный тренд

Офисный тренд

Несмотря на то, что лето и очень жарко, есть нормы этикета в одежде на работе, которые никто не отменял, но обычный брючный костюм можно интересно комбинировать с топом в бельевом стиле или акцентной блузкой с принтом - это основной хит офисного дресс-кода этого сезона!

В этом году очень популярны немного расклешенные брюки, но стоит всегда помнить при выборе таких брюк, что вы должны быть весь день на каблуке. Для тех, кто все же предпочитает стильный, но низкий ход, можно выбрать ещё один модный тренд этого года - укорочённые брюки. Укороченные брюки идеально сочетаются с балетками, оксфордами и босоножками на каблуке.

Конечно, каждая модница знает, что брючный костюм и бельевой топ перешли сюда из базового гардероба. Особенно актуальны в этом году двубортные жакеты, Но тем, у кого имеется выдающийся бюст, лучше быть с ними осторожнее, потому что можете выглядеть вульгарно.

Відео дня

Все обладательницы подобной колористики, обратите внимание на эту блузку: такие размытые, акварельные принты очень подойдут людям с низким контрастом по светлоте (мягкий цветотип).
Еще один тренд этого лета - воланы.
Поэтому блузка с воланами тоже будет очень игриво смотреться в жаркий рабочий день.

Также стоит отметить, что обладательницы фигуры типа А (груша) лучше опасаться таких воланов на длинных рукавах, но на вас замечательно будут смотреться воланы на коротких рукавах либо в верхней части топа.
А вот женщин с фигурой V (перевернутый треугольник) блузка такого фасона очень украсит.

Экспериментируйте, и обычный брючный костюм подчеркнёт Вашу индивидуальность!

Илона Колодий

@gloria_beauty_

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА Від читача 20:15 Вчитель з Житомира переміг у премії “Ранкові зорі” 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці 10:22 Учні однієї з гімназій Житомирщини долучилися до висадження лісу photo_camera 10:00 На Чуднівщині чоловік цілу ніч блукав у лісі 09:41 Росіяни за добу втратили 910 військових 09:19 Оперативна інформація станом на 06.00 18 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 18 квітня: все про цей день, яке свято, традиції, іменини і погода у Житомирі 17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах 17:27 На Житомирщині відбулося підписання договору про партнерство між ЮНІСЕФ з одинадцятьма територіальними громадами. ВІДЕО 17:00 На Житомирщині завтра прогнозують сильні дощі 16:40 Віталій Бунечко: Продовжуємо допомагати нашим захисникам 16:22 Біля Гуйви - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 16:20 За січень-березень 2024 року доходи обласного бюджету склали більше 430 млн грн 16:00 Нагостювався на 80 тисяч гривень: у Волицькій громаді під час гостин обікрали чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up