Валентина Розбіцька: Робити красу і свято – це справжній талант

Валентина Розбіцька: Робити красу і свято – це справжній талант

Студія краси і свята «Бджілка» – справжня знахідка для батьків та їх дітей!

Поки дорослі займаються своїми справами, «Бджілка» займається їх дитиною. Для маленьких відвідувачів є ігрова кімната, де все продумано до дрібничок, щоб дитина з користю проводила час: розвиваючі ігри, мультфільми і казковий світ іграшок для дітей будь-якого віку.

Наші журналісти дізнавалися у керівника студії «Бджілка» Валентини Розбіцької, як їй вдалося стати успішною у цій сфері.

Відео дня

Руслан Мороз: Традиційне питання: як все починалося? З чого ви почали свій бізнес?

Валентина Розбіцька: В нашої «Бджілка» є дуже довга та цікава історія. Спочатку ми починали робити цукати. Це було виробництво корисних солодощів, і ми почали їх продавати в торговому центрі «Глобал». Оскільки там було багато дітей і поряд була дитяча перукарня, виникла ідея, що поки мама займається собою, ми займаємося її дитиною. В нас були дитячі аніматори, які гралися з дітьми. Але також можна було придбати й солодощі. На той час я була в декретній відпустці і була повна сил, ідей, ентузіазму, тому, коли власниця дитячої перукарні запропонувала мені її викупити, я з радістю погодилася. З часом ця перукарня перетворилася на студію краси і свята «Бджілка». Ми змінили адресу і трошки направленість. Якщо спочатку ми тільки гралися з дітьми, коли їх мами були зайняті, то зараз ми орієнтуємося на молодих мам з дітками, які розуміють, що сьогодні мама в декреті – це не жертва, вона також повинна себе любити та відпочивати для того, щоб краще виконувати свою жіночу функцію. Жінка повинна надихати, а щоб надихати, вона повинна бути щасливою, а це – власне те, чим ми й займаємося. Працюючи на декількох роботах, займаючись студією краси, я почуваю себе щасливою мамою двох дітей, дружиною. Це чудово!

Руслан Мороз: Це початок вашого бізнесу. А яке сьогодення?

Валентина Розбіцька: Ми зараз вже придбали своє нове приміщення, робимо ребрендінг. Ми вже будемо називатися Бьюті-студія «BNB». Але залишається дитяча перукарня, в ресторані «Дубки» ми хочемо робити дитячу зону «Бджілка в Гідропарку». Там буде дитяча зона відпочинку, влітку буде працювати літній дитячий табір. Також ми організовуємо вечірки знайомств для дорослих, вечори відпочинку для одиноких мам та багато іншого. Запускаємо кінотеатр під відкритим небом в Гідропарку.

Руслан Мороз: А як ви поєднуєте вашу роботу в бізнесі з сімейними справами?

Валентина Розбіцька: Ось в цьому, напевно, і є сенс мого життя. Я отримую задоволення від роботи та спілкування з дітьми. Я не вважаю, що діти – це якийсь тягар. Навпаки, я долучаю своїх дітей до того, чим сама живу. Якщо вони не в садочку і не в школі, то постійно зі мною та займаються разом, допомагають, роблять все, що роблю я. Якщо це виробництво цукатів, то ми можемо разом їх продавати та багато іншого. Якщо йде підготовка свята, то ми разом обговорюємо сценарій. У мене процес спілкування з дітьми переростає в робочий процес. Чоловік – так само, ми одне одному допомагаємо. Ми радимося, ми спілкуємося. Ми любимо філософствувати, ми любимо розмовляти, читати, ходити на природу. Це чудово.

Руслан Мороз: Що ви можете побажати людям, які тільки збираються розпочати свій бізнес?

Валентина Розбіцька: Перш за все люди повинні визначитися, що для них важливе. Якщо для них важливий фінансовий результат і вони хочуть просто заробляти гроші, то повинні проговорити це з персоналом. Якщо на меті є ще якісь ідеї, то їх потрібно також проговорити, визначитися з тим, що їм подобається, що їм цікаво. Але в будь-якому випадку потрібно працювати. Головне – не зупинитися в найважчий час, коли здається, що вже все, тут потрібно діяти з подвійною силою. Але в будь-якому випадку те, що ти робиш, повинно подобатися.

Руслан Мороз

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up