Микола Оникійчук: «Я впевнений, що ключовий фактор успіху – це щоденна кропітка робота над собою»

Микола Оникійчук: «Я впевнений, що ключовий фактор успіху – це щоденна кропітка робота над собою»

В чому ж секрет успішних людей і чи обмежується він удачею і талантом? «20 хвилин» продовжує цикл статей про успішних підприємців нашого міста.

Цього разу у рубриці рецептом успіху ділиться керівник компанії Uzor.Group Микола Оникійчук.

- Чи важко бути підприємцем у наш час?

Відео дня

- Не можу сказати, що зараз легко вести бізнес в Україні. Ринок дуже швидко змінюється, і не всі встигають адаптуватися і залишатися на плаву. Але послуги в сфері IT – це завжди актуальна тема, особливо коли ти їх робиш якісно, тому роботи для нашої команди завжди вистачає.

- Від чого отримуєте задоволення у роботі?

Насамперед, задоволення мені приносить сильна і відповідальна команда, яка вірить в те, що ми робимо. Кожен наш проект – це задоволення від першої зустрічі з клієнтом і аж до відгуку клієнта про нашу співпрацю. Також отримую задоволення від своєї команди, яка вірить в мене, в нашу роботу та кожного нашого клієнта.

- Які люди вас надихають?

- Мене надихають люди з бажанням постійно розвиватися. Люди, які незважаючи ні на що йдуть вперед, не бачать перед собою стін і перепон. У своїй компанії ми завжди даємо можливість навчатися чомусь новому. Деякі наші спеціалісти проходили шлях від контент-менеджера до веб-дизайнера або проект-менеджера – ось такі люди мене надихають.

- Чи є потенціал в українського IT-бізнесу?

- В Україні все має потенціал. Кожна галузь. Головне, щоб цей потенціал був у правильних руках. IT-бізнес – це продукт сьогодення. Все, що актуальне сьогодні, може стати нічим вже завтра. Тому всі, хто слідкує за тенденціями та живе на цій хвилі, обов’язково будуть реалізовувати свій потенціал, що безпосередньо впливає на загальноукраїнський рівень.

- З чого б ви порадили розпочати людині, у якої немає досвіду в підприємництві, але є велике бажання і ідея, у якому напрямі рухатися? Поділіться рецептом успіху.

Я впевнений, що ключовий фактор успіху – це щоденна кропітка робота над собою. Вдосконалення себе як спеціаліста і завжди все робити, як для себе, незважаючи на те, робите ви сайт для знайомого за 5000 гривень чи розробляєте веб-сервіс з продажу автомобілів за 50 000 $. Завжди викладайтесь на повну і ніколи не здавайтесь.

- Якими власними досягненнями найбільше пишаєтеся?

- Найбільше моє досягнення – це Uzor.Group. Та це не лише створення компанії, але й вдалий кадровий менеджмент, що допоміг мені підібрати команду професіоналів, які продовжують розвивати компанію і роблять наших клієнтів трішечки щасливішими.

- Чи виникає у вас почуття страху, коли беретеся за новий проект? Що дозволяє перемогти це почуття?

- Кожна справа чи то проект мають певні ризики, а ризикувати завжди страшно. Це наче певний виклик переді мною та моїми розробниками, дизайнерами та маркетологами. Але коли за тобою стоять люди, в яких ти впевнений, – віра в результат стає аксіомою.

- Чи вважаєте ви себе успішним?

- Поняття «успіх» дуже суб’єктивне. У кожного свої виміри цих категорій. Якщо успіх – це реалізація своїх цілей, то я – успішний. Дехто вимірює успіх у грошовому еквіваленті, але для мене це не ключове. Успіх – це «вау, який крутий сайт ви мені зробили. Ви – найкращі».

- Якими б словами ви охарактеризували поняття «успіх»?

- Для мене особисто успіх – це всі закриті проекти Uzor.Group, кожне «дякую» від задоволеного клієнта.

- У будь-якій роботі є злети і падіння. Що робите, коли щось йде не так, як планувалося?

Специфіка IT-сфери в тому і полягає, що іноді непросто передбачити певні ситуації, але головне не піддаватися емоціям. Варто завжди мати холодну голову та зважено підходити до вирішення непередбачуваних ситуацій.

Анастасія Ліберман

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up