Катерина Забродська: «Віра та дія – це головні складові успіху»

Катерина Забродська: «Віра та дія – це головні складові успіху»

В чому ж секрет успішних людей, і чи обмежується він удачею і талантом? «20 хвилин» продовжує цикл статей про успішних підприємців нашого міста.

Цього разу у рубриці про успішних ведемо розмову з керівником готельно-ресторанного комплексу «Дубки» Катериною Забродською.

Комплекс «Дубки» знаходиться в мальовничому, екологічно чистому куточку нашого міста – в гідропарку, поблизу річки Тетерів, в дубово-сосновому гаю. Пишність природи, різноманітність дозвілля, домашня їжа, затишок і комфорт для релаксації душі – все це створює чудовий настрій для повноцінного відпочинку. Комплекс «Дубки» – це казкове місце, яке не перестає дивувати своїх гостей шикарним, неповторним, унікальним і розкішним місцем розташування. У ресторані ви зможете скуштувати страви, приготовлені з високоякісних домашніх продуктів! Українська кухня вразить вас своєю вишуканістю і багатогранністю смакових якостей, а також унікальністю подачі страв. Усі частування готуються за старовинними рецептами прадавньої кухні, які зберігаються в найсуворішому секреті у майстерних кухарів. Вже сьогодні у розпорядженні підприємства новий кондитерський цех.

Відео дня

Цікавимося у пані Катерини секретами успіху.

Аліна Бойко: Чи важко бути підприємцем у наш час?

Катерина Забродська: Дуже важко. А все тому, що країна не створює умови для розвитку малого та середнього бізнесу, а навпаки, його знищує, аби олігархи могли зміцнювати свій бізнес, тим самим перешкоджати повністю діяльності малого та середнього бізнесу.

Аліна Бойко: На Вашу думку, якими є шляхи подолання проблем малого та середнього бізнесу в Україні?

Катерина Забродська: По-перше, в країну повинні прийти нормальні люди, які будуть зацікавлені в тому, щоб країна почала підніматись. Уряд повинен розробляти спеціальні фінансові та економічні програми для розвитку бізнесу малого та середнього. По-друге, потрібно зробити доступні кредити для підприємців під адекватні відсотки. Скажімо, має бути правильне кредитування, яке практикують у всьому світі, – це під 3-5 %. А не так, як є в нашій країні, – під 30-40 %.

Аліна Бойко: З чого починався Ваш шлях до успіху? Чи мріяли Ви з дитинства стати підприємцем?

Катерина Забродська: Я за фахом – економіст-фінансист, працювала на великих підприємствах і у фінансових структурах. Так, напевно, склалось у житті, що ще зовсім юною, в 21 рік, я прийшла відкривати підприємство і вже 12 років успішно тут працюю. Хоча, чесно кажучи, багато хто казав, аби я залишила цю справу, тому що буде крах і нічого не вийде з цього. Але головне – не опускати руки, адже все залежить від нас. Як ти себе налаштуєш – так і буде. Я сказала собі: «Якщо інші можуть, чому я не зможу?!» З кожним роком я розвиваю та вкладаю в підприємство, розробляю новітні програми. Наприклад, нещодано ми запустили свій кондитерський цех, а ще рік тому я могла про це лише мріяти. Щороку ми йдемо в ногу з часом, не стоїмо на місці.

Аліна Бойко: Чи виникає у Вас почуття стаху, коли беретесь за новий проект?

Катерина Забродська: Ні, абсолютно. Якщо ти хочеш чогось, ти повинен розуміти, що на твоєму шляху будуть перешкоди, сумніви і т.д. Але якщо я наважилась, я йду і роблю це. Не може бути страшно, ти розумієш, що у тебе в підпорядкуванні люди, які надіються на тебе, ти повинна дати їм роботу і зарплатню. Керуючись цим, я розумію, що потрібно шукати і робити щось нове, і, як керівник, я не маю права на помилку і на страх. Якщо навіть щось і не вийде – це колосальний досвід та наука. Тому боятись не потрібно.

Аліна Бойко: Якими словами Ви б охарактеризували поняття «успіх»?

Катерина Забродська: Успіх – це віра в себе та підтримка рідних і близьких людей. Адже віра та дія – це головні складові успіху. Тому тільки вперед – і з вірою в себе!

Аліна Бойко: Що б Ви порадили та побажали починаючим підприємцям?

Катерина Забродська: Найперше, що б я побажала починаючим підприємцям, це вірити в себе. По-друге, не зупинятись. Якщо у вас є ідея, проект, потрібно відкинути страх в сторону, йти тільки вперед, вірити в себе і, звичайно, діяти. Адже, сидячи на місці, думати про свої бажання – замало для того, щоб мати успіх, для цього потрібно прикласти руки і весь час діяти, адже однієї мрії замало. Весь час йти вперед і ніколи не боятись, адже страх – наш головний ворог, який сковує і зупиняє нас. Тому відкидайте його в сторону – і ні кроку назад!

Аліна Бойко

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up