Дмитро Полещук: «Якби не почуття відповідальності перед сім`єю – я б не став тим, ким є сьогодні!»

Дмитро Полещук: «Якби не почуття відповідальності перед сім`єю – я б не став тим, ким є сьогодні!»

Його історія успіху надихає… Певно, що це і є той випадок, коли амбіційність разом із наполегливістю роблять із чоловіка справжнього мужчину. У межах нашої постійної рубрики «Шлях до успіху» ми поспілкувалися із засновником ТОВ «Разан» Дмитром Полещуком та довідалися усі його секрети.

  • Пане Дмитре, на чому спеціалізується Ваше виробництво?
  • Загалом «Разан» спеціалізується на виготовленні абсолютно різних металокованих виробів. Ми робимо все, що взагалі можна зробити з металу. Приміром, це виготовлення: воріт, огорож і т. д. Підприємство знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Вільський Шлях, 14. Площа підприємства сягає більше 100 квадратних метрів. Хочу сказати, що колись я починав розкручувати фірму самостійно, а вже сьогодні я маю свій штат працівників разом зі столяром і слюсарем, а також зварювальником.

     

    • Відео дня
    • Що слугувало поштовхом до відкриття власної справи?

    • Відкриття мого дітища відбулося 2008 року. Зізнаюся чесно, я навіть ніколи і не міг уявити, що так складеться моє подальше життя, оскільки за освітою я військовий. І не те, щоб я не хотів будувати свою кар`єру військового, просто я розумів, що в такому випадку моя зарплата була б дуже низькою, а родину треба було годувати. Так ось в один прекрасний день мені телефонує мій кум, котрий на той час нещодавно відкрив власний магазин, і попросив мене зробити йому металеву огорожу. Я ж тоді ще нічого не вмів, просто не знав, як це робити, але я почав читати спеціалізовану літературу, дивитися в інтернеті матеріали і зміг виконати прохання кума власноруч. Одразу ж тут із отриманням першої платні за це замовлення я купив зварювальний апарат і болгарку. Ось так після 5-6 наступних замовлень я взяв в оренду маленький гараж і зробив його своєю виробничою базою.

    • У зв`язку із важким економічним становищем у країні чи були у Вас думки про відмову від власного проєкту?

    • Так, я думав про це. Пам`ятаю, що ще у 2009 році я подумав: «Якщо мені хтось запропонує роботу близько 2000 гривень – піду!». А потім подумав, це ж тільки мій початок. Не треба опускати руки. І якби не почуття відповідальності перед сім`єю – я б не став тим, ким я є сьогодні. Якраз тут я згадав про те, що не варто лише думати про матеріальне, іноді треба думати просто про те, що ми працюємо також і задля простої реалізації всіх наших мрій!

    • Можемо вважати, що певні риси характеру допомогли Вам сьогодні стати тим, ким Ви є?

    • – Скажу так: мене спонукали до виконання подальших дій розвитку амбітність і почуття власної гордості. І навіть незважаючи на те, що я тоді був молодим і «зеленим», оскільки мені було всього 22 роки, але вже тоді я не хотів і не збирався позичати гроші у батьків на утримання дітей та своєї дружини. Я дуже дякую моїй родині за те, що виховали мене правильно. Навчили виживати у цьому світі. Колись із усього нажитого капіталу в кишенях було лише 60 копійок на тролейбус. Але я зумів навіть без зайвих коштів розпочати свій бізнес.

    • Яку пораду Ви можете дати тим людям, котрі хочуть, але бояться розпочати власну справу?

    • Перш за все я наполягаю на тому, щоб люди долали свої страхи та вірили у свої сили. Навіть якщо Ви не є дипломованим спеціалістом, починайте цікавитися тією сферою, яку Ви обрали для подальшого розвиту, завдяки матеріалам, розміщеним на Інтернет-просторах. А найголовніше –  агітую кожного частіше мислити логічно та продумувати подальші кроки наперед.

    • Який проєкт Ви можете назвати власною гордістю?

    • Таких було дуже багато… (усміхається – авт.) Але я точно ніколи не забуду одне моє замовлення для VIP-клієнтів, коли я зробив їм багатофункціональний мангал. Я називаю його «мінікухнею». Був також і мангал у формі гармати. Цікавий проєкт був із кованими воротами. Суть їх дизайну полягала в тому, що коли вони відкривалися, у центрі воріт була дірка, а коли зачинялися – перша буква прізвища мого замовника. І звісно, що дуже пишаюся своїм проєктом «Найбільші ножиці України», котрий, до речі, увійшов до Національного реєстру рекордів України. Ми встановили їх прямо напроти перукарні моєї дружини, як мій подарунок їй за її любов і наших дітей, котрих вона мені подарувала.

    • Прошу поділитися із читачами планами на майбутнє: чого нам варто очікувати від Вас найближчим часом?

    • Наступного року я планую відкриття просто грандіозного проєкту! Це буде велика гиря, на котрій будуть виковані імена тих спортсменів, котрі сприяли розвиткові гирьового спорту. Я сам у минулому займався цим видом спорту. Хочу, щоб цей витвір мистецтва надихнув нашу молодь на зміну власного стилю життя, щоб вони почали займатися спортом та вели здоровий спосіб життя! А ще я дуже вірю і сподіваюся на перемогу у номінації «Народний бренд» і обіцяю, що якщо я стану переможцем – обов`язково почну облагороджувати наше місто ще інтенсивніше!

    Якщо ж і вас також приємно вразила якісна робота ТОВ «Разан», звертайтесь за адресою: м. Житомир, вул. Вільський Шлях, 14 або за телефоном  +38(067) 527 19 45. 


  •  

 

Ірина Хоцька

Коментарі (1)
  • Анатолий Заика

    Дурить людей з платними замірами - сотнями раз по всіх областях)

keyboard_arrow_up