Начальник управління освіти не знайшов грубих порушень у якості харчування в житомирських школах

Начальник управління освіти не знайшов грубих порушень у якості харчування в житомирських школах
У результаті рейдів з перевірки якості харчування, що відбулися у деяких житомирських школах 26-27 листопада, грубих порушень виявлено не було.

Про це під час семінару, проведеного 27 листопада спеціалістами державного підприємства «Житомирстандартметрологія» для керівників шкіл та дитсадків Житомира, а також приватних структур, які організовують харчування школярів, сказав новопризначений начальник управління освіти Житомирської міської ради Валентин Арендарчук.

«Вчора був особисто на рейді, сьогодні був виїзд без мене. Ми продовжуємо виконувати доручення Любові Володимирівни Цимбалюк (про перевірку якості харчування) у зв’язку зі зверненням до неї деяких депутатів та інформацією в Інтернеті про напружену ситуацію з харчуванням. Хочу подякувати адміністраціям шкіл, де учора оглядали продукцію. Це 5-та, 12-та, 33-я школи і 25-й ліцей. Дякую адміністраціям цих установ і приватним підприємцям, які там надають послуги з харчування. Є побажання, є рекомендації, але ми не знайшли забороненої продукції, вона вся була достатньо якісного рівня», - сказав Арендарчук.

Зі слів начальника управління, 26 листопада відбулися перевірки у школах №№ 8, 20 і 21. Порушень не було, заборонена продукція не виявлена.

Відео дня

«Що ми побачили – це обмаль фруктів в буфетах. Почався зимовий період, вітамінізація страв була і буде», - сказав Валентин Арендарчук.

За матеріалами Житомир.info

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up