На 40%  порівняно з попереднім тижнем зросла захворюваність на ковід

На 40%  порівняно з попереднім тижнем зросла захворюваність на ковід

Як повідомляє  ДУ «Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб  МОЗ України», з лютого поточного року поступово зростає рівень захворюваності на COVID-19.

У період з 10.03.2023  по 16.03.2023 зареєстровано 1507 випадків захворювання COVID-19, показник 125,2 на 100 тисяч населення, що  на 40%  вище  показника попереднього тижня.

Зокрема:

  • <

    Відео дня
    /li>

За звітний тиждень відзначається перевищення середньообласного показника  захворюваності в   Бердичеві, Звягелі, Коростені, а також в  Ємільчинській, Овруцькій, Хорошівській, Черняхівській громадах. 

За тиждень  вірусологічною лабораторією проведено 525 ПЛР-досліджень для підтвердження діагнозу COVID-19, виявлено 152 позитивних результати (30%). 

За даними ДУ «ЦГЗ МОЗ України» загалом по Україні за минулий тиждень зареєстровано 18619 випадків захворювання, показник 48,9, відбувся ріст захворюваності на 21%. 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Chas Pik

    А ещё есть центр спортивной медицины при Житомирской ОГА, который власть Житомирской обл. хочет ликвидировать. Надо чтоб прокуратура и СБУ вмешались. Это важно. Депутаты и чиновники подключайтесь, зделайте что-то хорошее для Житомира и области. Люди не забывают как хорошие так и плохие дела. Выбор за вами.

keyboard_arrow_up