Мамологія та онкологія в клініці «Нікамед» (Новини компаній)

Мамологія та онкологія в клініці «Нікамед» (Новини компаній)

Близько десяти років тому рак грудей вийшов на одне з перших місць серед усіх онкологічних захворювань у жінок і з тих пір утримує досить сумне лідерство, зокрема в Україні. Дуже прикро, що таке захворювання,  забирає життя у молодих квітучих жінок.

Незважаючи на нові відкриття в  медицині,  у частині лікування раку молочної залози, найуспішнішим та найефективнішим методом боротьби з хворобою залишається профілактика захворювання та рання діагностика. Якщо вчасно діагностувати пухлину молочної залози на її початковій стадії розвитку є шанси знизити  смертність від цієї хвороби. Рак не розвивається за 1 рік, від початку онкологічного процесу до формування пухлини в 1 см проходить 5-7 років. І виявлення пухлини саме на цій стадії за допомогою сучасної діагностики, дозволяє не тільки повністю вилікувати це захворювання, а й зберегти жіночу красу.  Група  особливої уваги, з огляду на розвиток раку молочної залози, це жінки після 40 років, які мають спадкові фактори ризику раку, жінки з дисгормональними захворюваннями жіночої статевої сфери, жінки, які палять.  Кожній  жінці після 30 років бажано проходити УЗД молочних залоз, тому що доброякісні дисгормональні захворювання формуються саме в молодому віці та потребують особливої уваги, як мамолога, так і гінеколога. З 40-річного віку «золотим стандартом діагностики та профілактики» є мамографія та консультація лікаря-мамолога. Приватна клініка «НІКАМЕД» піклується про здоров’я кожної жінки та має можливість  на високому рівні провести сучасну діагностику на УЗД  апараті експерт класу, «Simens ACUSON S 2000» з використанням еластографії та запропонувати повний цикл лікування, включаючи хірургічне лікування.

Микола Володимирович Міненко – провідний лікар хірург-онколог вищої категорії. Ним було вилікувано вже понад 10000 жінок та проведено більше тисячі вдалих операцій.

«Рак – це хвороба, яку можна вилікувати на ранніх стадіях. Але щоб виявити її, необхідно вчасно проходити діагностичне обстеження, яким більшість жінок нехтують. Як лікар, можу запевнити, що  ті жінки, які вчасно звертаються, обстежуються  і лікуються з використанням європейських стандартів і протоколів  мають високі відсотки  бути здоровими та повернутись до  повноцінного  життя.  Але особливу увагу ми також приділяємо і тим жінкам, які мають складні випадки та потребують фахового, тривалого та складного лікування. Важливо пам’ятати, що своєчасне звернення до лікаря – запорука успішного лікування - Микола Володимирович Міненко.

В цілому в Україні показники захворюваності на рак молочної залози на 45% вищі, а показники смертності – на 56%, порівняно зі світовими показниками. Така ситуація обмовлена занадто пізнім зверненням українських жінок до фахівців і зневагою скринінгом раку, недбалим ставленням до процесу лікування. 

Основні напрями роботи відділення мамології в клініці «НІКАМЕД» на сучасному етапі:

  • консультація лікаря онколога-маммолога, з одномоментним ультразвуковим обстеженням молочних залоз;
  • консервативне та хірургічне лікування дисгормональних захворювань молочних залоз (фіброаденоми);
  • передопераційна діагностика стану молочних залоз, та передопераційне лабораторне обстеження;
  • онкопластична хірургія при злоякісних новоутвореннях молочних залоз. Всі види онкореконструктивних операцій ;
  • органозберігаюче хірургічне лікування злоякісних новоутворень молочних залоз;
  • всі види естетичної та пластичної  хірургії молочних залоз (збільшення та зменшення розміру, корекція форми молочних залоз).

Якщо на протязі року ви не проводили фахове обстеження у мамолога, заплануйте візит в клініку «НІКАМЕД» в зручний для вас час.

Адреса клініки: Житомир, вул. Чуднівська, 102

Телефони: (067) 410 32 24

                   (063) 017 51 34

                   (0412) 43 34 34

Відгуки про компанію читайте тут -  https://top20.ua/zh/krasotazdorove/kliniki-med-uslugi/nikamed.html  

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up