Хто такі «свідомі мамалоїди», або Таємниця вакцини проти COVID-19

Хто такі «свідомі мамалоїди», або Таємниця вакцини проти COVID-19

Чому активувалися антивакцинатори та звідки вони отримують інформацію – про це і не тільки у нашому матеріалі про теорію вселенської змови.

Свобода віросповідання – це одна з основоположних свобод нормального людського суспільства. Однак часто віра перетворюється в фанатизм, а академічна наука при цьому завжди програє. Бо наука спирається на факти, а фанатики на власну силу. Будь-які аргументи та докази при цьому втрачають будь-який сенс.

Ми вже відчули деякі «принади» дистанційного навчання, коли викладачі самі не могли розв’язати елементарну задачу та робили помилки чи не в кожному реченні. На жаль, це дійсність нашого життя та повсякденності. На жаль, за останні роки рівень науковості в нашому житті впав до рівня середньовіччя. Ми користуємося супертехнологічними гаджетами і при цьому не можемо відповісти на найпростіші запитання зі шкільної програми. У шкільних підручниках зустрічаються не просто помилки, а часто відверта маячня видається за наукові факти. Спрощення навчальної програми та цілком дивна її інтерпретація, на жаль, спостерігаються не тільки в Україні, а в інших країнах земної кули. В межах однієї газетної публікації дуже важко перерахувати всі проблеми з катастрофічним падінням елементарних знань у більшої частини населення, тому цього разу ми торкнемося тільки теми антивакцинаторів і їхнього впливу на наше суспільство.

У Житомирі є дуже велика частина прихильників теорії змови, які стверджують про шкідливість носіння масок та підозрюють виробників вакцин у намаганні перетворити їх на зомбі. Невеличка частина цього дивного товариства стала антивакцинаторами певною мірою вимушено. З більшою ж частиною розмовляти, напевно, немає сенсу. Ну ви ж не намагаєтеся сперечатися зі свідками Ієгови? Ні! Тому що розумієте всю беззмістовність цієї ідеї. Що б ви не говорили, але якщо в їхній книзі написано, що переливання крові – це гріх перед Господом, ніхто і ніколи не зможе змусити їх вдатися до такої медичної процедури, навіть якщо вони будуть гинути від крововтрати. Фанатизм в такому разі просто призводить до смерті і приймемо Дарвіна вам в подарунок. Саме тому в деяких країнах ця секта визнана руйнівною.

Відео дня

Житомирські, та й взагалі всі антиковідники вирішили переплюнути в середньовічній дрімучості всі тоталітарні секти та вдарилися не просто в теорію всесвітньої змови, а вирішили її істотно переробити і доповнити. При цьому наявність дипломів і досвід роботи, на жаль. не має жодного значення. Фанатизм просто заражає людей і перетворює їх в інформаційних зомбі. 

Крім протестних антикарантинних рухів, подібні групи починають викидати потоки фейкової інформації, яку важко відфільтрувати навіть критично мислячій людині через величину інформаційного потоку. На самому початку епідемії з'явилися різні відеоролики на ютубі, в яких стверджувалося про наявність у масках деяких моргелонів. Під мікроскопом на екрані в товщі тканини рухалися якісь черв'ячки, вони вигиналися і навіть розмножувалися. Також стверджують, що моргелони – це нібито порожнисті полімерні трубки з урановим кінчиком, які можуть приймати радіосигнали, або ж синтетичні біороботи. Встановити, що це було в дійсності, немає можливості, тому що нікому не вдалося повторити ці унікальні спостереження. У різних видах масок жодна медична група дослідників не знайшла нічого подібного. Зате з медичної літератури можна дізнатися, що хвороба Моргелонів – це рідкісний, погано вивчений стан, що характеризується появою дрібних волокон або інших частинок, що виходять зі шкірних виразок. Люди з цим захворюванням часто повідомляють, що відчувають, ніби щось повзає або жалить їхню шкіру. У науковому співтоваристві немає згоди, чи дійсно хвороба Моргелонів є фізичною, чи це не галюцинація. Доктор Аарон Е. Глатт, співробітник і представник Американського товариства інфекційних хвороб, описав цей стан як нервово-психічний розлад, тому що пацієнти страждають безпричинними симптомами. Отже, посилаючись на наукову думку, можна стверджувати, що всі, хто заявляє про моргелонів, просто психічно хворі. Центри з контролю і профілактики захворювань у США провели 4-річне дослідження, під час якого лабораторний аналіз волокон, виявлених у людей, що скаржаться на хворобу Моргелонів, показав, що ці волокна з бавовни.

Скріншот відео, яке поширюють в мережі як приклад Моргелонів

Але поки весь світ бореться з неіснуючими моргелонами, українці почали скаржитися на те, що в них починає боліти голова поруч із вакцинованими людьми 

Так, в Одесі мати одного школяра поскаржилася, що в сина болить голова, коли він наближається до вакцинованої вчительки. Мати хлопчика розповіла, що у дітей у класі головний біль починається, коли до класу заходить вакцинована вчителька. Про це вона розповіла в соцмережі і запитала користувачів, що робити у такій ситуації, оскільки до 11 класу дитині сидіти на останній парті – не вихід.

Користувачі мережі закидали жінку коментарями та порадами:

- Тільки не кажіть їй про вишки 5G. 

- А Wi-Fi ще діти не ловлять від учителя? 

- Піду перевірю себе на блютуз, може зможу себе використовувати замість колонки. 

- Я після вакцинації перестав оплачувати мобільний зв'язок. Навіщо він потрібний, якщо 5G точка доступу завжди під рукою, точніше в передпліччі. 

Залишається сподіватися, що їхні діти виростуть адекватними.

Але й тут дехто з продвинутих житомирян почав розповсюджувати в соціальних мережах повідомлення про вселенську змову. Причому з’явилися посилання на справжню таблицю-визначник інопланетних загарбників, до яких включено навіть «свідомих мамалоїдів» та «звичайних рептілоїдів». Нам так і не вдалося з’ясувати, хто саме такі «свідомі мамалоіди» і чому біля кожного пункту стоїть якийсь код класифікації згаданих інопланетян.

Наведемо частинку тексту з цього «наукового» дослідження, тільки приберемо з нього посилання на інтернет-сторінки, щоб не викликати спокуси в інших «дослідників інопланетних істот»: «Пактум ді сінгуляріс Каелум» (Pactum De Singularis Caelum), що проголошує себе заповітом усіх звітів, куди входить вся правова база, як проявлені канони Позитивного, Суверенного «права» та інші релігійно-церковні псевдобожественні мракобіси розділили претензії на права «зірки канонів» Divine Canon Laws (22 розділи) і під виглядом Мирного договору пропонують передати права на «довірче управління» планетою Земля, як власності, і галактикою Чумацький шлях в цілому, ось цим, прямо перерахованим, загарбникам: Griseo Morbidus (стандартний сірий) [000000-700000-000002], Cerastis Sapiens (Рогаті Рептоїди) [000000-700000-000003], Android Scitus (Smart Android) [000000-700000-000004], Cyborg Sagax (Автономний кіборг) [000000-700000-000005], Serpens Sophos (гладкошкірі рептоїди) [000000-700000-000006], Volucris Permuto (гібридна форма птиці) [000000-700000-000007], Гомо Адамус (Ранні Гуманоїди) [000000-700000-000008], Sapientia Mutatis (трансформована істота мудрості) [000000-700000-000009], Mammaloid Sentientiae (Свідомі Мамалоіди) [000000-700000-000010], Грісео Альтус (Високий сірий) [000000-700000-000012], Serpens Alatus (Крилаті Рептоіди) [000000-700000-000014».

Ми сподіваємося, що в наших читачів не поїхав дах, поки вони дочитали цю маячню до кінця. Але напроти кожного речення в оригінальній версії стоїть посилання на «наукові роботи». Отже, психіатрія як галузь наукової і доказової медицини тут програє за всіма параметрами. І все ж питання щодо «свідомих мамалоїдів» залишається відкритим. Може, хтось із наших читачів просвітить?

Наступний вид псевдонаукового дослідження – це різноманітні заяви осіб, які оголошують себе докторами наук, відомими вірусологами, експертами з питань імунітету. Наприклад, якась «лікарка» Керрі Мадей заявила, що «всередині вакцини від COVID-19 ідентифікаційний номерЯким чином він туди потрапив, згадана «лікарка» пояснити не змогла. Та й навіщо? До речі, вона не доктор, а остеопат, тобто займається альтернативною медициною. Наявність медичної освіти при цьому викликає великі сумніви. Жодне з тверджень остеопата Керрі Мадей не відповідає дійсності. Вакцинація проти коронавірусу немає нічого спільного ні з ГМО, ні зі зміною ДНК людини, ні з перетворенням людей в «ходячі мобільники». Вакцина покликана виконувати своє головне призначення – тренувати імунну відповідь організму на коронавірус, не допустити тяжкого перебігу захворювання COVID-19 і тим самим зменшити кількість смертей від цієї хвороби в усьому світі.

Але у соціальних мережах і на сайтах продовжують поширювати фейки «терапевта і остеопата» Керрі Мадей про те, що вакцина проти коронавірусу націлена на 8-у хромосому людини і плаценту, є засобом досягнення трансгуманізму, а також що вакцина від COVID-19 призначена для того, щоб перетворити людей у генетично модифіковані організми, «ходячий мобільник, підключений до інтернету» та створити «людство 2.0.».

Поки прихильники антивакцинації продовжують наголошувати на теорії змови, у Житомирі спостерігається величезний стрибок нових хворих на COVID-19. Тож звертаємося до всіх адекватних жителів нашого міста зробити щеплення, адже нічого більш ефективного проти інфекції людство ще не знайшло. 

Отже, ваше здоров’я – у ваших руках. і тільки ви самі можете вирішити, яким чином вберегти себе та своїх близьких від хвороби.

Руслан Мороз

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up