Для одужання маленькому Сашкові потрібна допомога небайдужих

Для одужання маленькому Сашкові потрібна допомога небайдужих
Сашкові Нижнику 2 роки і 10 місяців. Три тижні тому йому поставили діагноз, повірити у який було дуже важко. А розпочиналося все як звичайнісінька недуга:

- 12 лютого у сина під ручкою збільшились лімфовузли, - розповідає Катерина Нижник, мама хлопчика. - Ми звернулися до лікаря, потім приймали антибіотики. Температура знизилась, але лімфовузли не зменшувались. Потім нам призначили вигріваючі процедури (тепер знаємо, що цього не можна було робити). Згодом сказали, що такі симптоми можуть бути, коли у дитини глисти, тож лікування знову змінилось. Коли ж ми врешті звернулися за консультацією до дитячої обласної лікарні, гематолог сказав лягати на операцію з видалення лімфовузлів.
Але за два дні до операції Сашкові стало гірше:
- Він перестав ставати на ніжки, - продовжує мама, - при найменшому поруху заходився слізьми, що ставав аж мокрим.
Налякані батьки викликали „швидку”, і завезли хлопчика в лікарню. Як і планувалось, 17 квітня дитині зробили операцію:
- Хірург давав нам надію, говорив, що видалені лімфовузли не були схожі на пухлину, - продовжує мама. - Результати аналізу показали, що у сина лімфома, але при подальших аналізах лікарі виявили у крові ракові клітини, а також сказали, що вражено кістковий мозок. Діагноз – гострий лімфобластний лейкоз
Зараз хвороба хлопчика супроводжується сильною біллю, кілька днів тому розпочався перший курс хіміотерапії, але батьки вірять у те, що їх син переможе недугу.
- Одразу, коли я тільки прийшла в це відділення, то дуже лякало одне тільки слово „онкогематологія”. Я плакала цілими днями, але мами, чиї діти лікуються тут довше, налаштували мене на позитив. Адже коли розповідають, що дітки одужують, то починаєш вірити у хороше.
Та крім моральної підтримки на лікування хлопчика потрібні значні кошти. Якщо ви можете надати матеріальну допомогу – звертайтеся до батьків Саші. Головне не відкладати на завтра життя, яке можна врятувати сьогодні, адже саме ваша незначна допомога може відіграти вирішальну роль.

Телефон мами: 096 536 24 65 – Катерина Олексіївна Нижник
 Розрахунковий рахунок для допомиги дитині:

КБ ПриватБанк
МФО 305299
ЄДРПОУ: 14360570
Номер рахунку: 29244825509100 для зарахування
на картковий рахунок 4405 8850 1590 3229 Нижник Юрій Станіславович
Призначення платежу: Благодійний внесок на лікування дитини.
Ідентифікаційний код: 2859207135

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up