97 000 євро - ціна життя для молодої дівчини Людмили Овсійчук

97 000 євро - ціна життя для молодої дівчини Людмили Овсійчук

Цинічно, жорстоко, але відверто: ціна життя - 97 тис. євро - саме стільки коштує трансплантація кісткового мозку.

Цю новину 23-річна Людмила дізналась зовсім недавно. Але повернемось на рік назад: у квітні 2018 року дівчині встановили шокуючий діагноз - рак крові (гострий лейкоз, М5 варіант). Тоді всі сили рідних, близьких, знайомих, друзів і небайдужих людей були кинуті на підтримку Людмили. Адже лікування таких хвороб дуже дороге в Україні, на лікування було витрачено близько 200 тис. грн. Більше року лікувалась у Вінницькій обласній клінічній лікарні ім.М.І.Пирогова. Пройшла 5 тяжких курсів хіміотерапій, мала хороші показники по результатам лікування. Здавалось, що цей непростий період йде до завершення, і Людмила скоро повернеться до попереднього звичного життя. Але тепер з'ясувалось, що нічого не закінчується, все тільки розпочинається. Після обстеження у клініці в Туреччині ("Медікал Парк", м.Анталія) у дівчини виявили ще одне захворювання крові - мієлодиспластичний синдром (МДС RAEB 1), а також зросла кількість злоякісних клітин. Висновок: Люді необхідна складна і дуже дорога операція - трансплантація кісткового мозку. В Україні, на жаль, такі операції не роблять.

- Людка - дуже вперта і цілеспрямована, - розповідає старша сестра Олеся. - Думаю, саме це допомогло їй пережити-перетерпіти 5 "хімій". Коли Люда почула, що їй потрібна пересадка кісткового мозку, вона просто сказала "Я знала". Вона така, буде робити все, шукати інші можливості, ще якісь варіанти, щоб досягти запланованого. Навіть коли всі  кажуть "це нереально!"... Людочка - моя молодша сестричка, на 8 років за мене менша, але інколи я думаю "хто з нас старший?", стільки в неї внутрішньої сили, - Олеся всміхається крізь сльози.

- Розуміємо, що сума в 97 тис.євро - просто захмарна! - продовжує сестра Олеся. - І вся наша сім'я, всі родичі - ми самостійно не зберемо таких коштів. (Саме лиш обстеження за кордоном обійшлось в 3000 євро). Ми - звичайна сім'я... Тому прошу всіх небайдужих людей: підтримайте мою сестру Людмилу Овсійчук, щоб вона отримала свій шанс на життя! Нам потрібна хоча би початкова фінансова підтримка. Ми безмежно вдячні всім за будь-яку допомогу! І віримо, що у нас все вийде, і ми зробимо необхідну трансплантацію!

Відео дня

Реквізити для переказу коштів:

карта ПриватБанк: 4149 4978 7263 3468 Овсійчук Людмила Леонідівна

карта Ощадбанк: 5167 4901 1783 9333 Овсійчук Олександр Леонідович (брат).  

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Виктор

    Исцеление рака и других болезней для всех кто нуждается в помощи.


    "Исцели меня, Господи, и исцелен буду; спаси меня, и спасен буду; ибо Ты хвала моя". (Иеремия 17:14)


    В Днепропетровске на территории больницы им. Мечникова, в церкви в честь мучеников и бессребреников Космы и Дамиана, находится чудотворная икона Святого Луки Исповедника, который исцеляет от рака и других болезней, об этом было написано в газете "Звезда 4" город Кривой Рог, номер 8-1048 за январь 2008 года. Название статьи "Какие святыни помогут вас исцелить". Церкви телефоны: код +380562 - 47 17 15 и +380562-47-69-40.

    Зафиксированы случаи реального исцеления !

    Вторая, это чудотворная икона Богородицы "Одигитрия", которая исцеляет от рака и других болезней. Город Новомосковск, село Кулебовка. телефон: +380569358904 и +38056259000, в Свято-Покровском храме.

    Зафиксированы случаи реального исцеления !





    l монастырские рецепты – архим. георгий - Самое ... - LiveInternet

    http://www.liveinternet.ru/tags/%CC%CE%CD%C0%D1%D2%DB%D0%D1%CA%C8%C5+%D0%C5%D6%C5%CF%D2%DB+%96+%C0%D0%D5%C8%CC.+%C3%C5%CE%D0%C3%C8%C9

    Ответ: "Конечно, при таком серьезном заболевании как рак, необходим точный врачебный диагноз и наблюдение специалистов-медиков. Этот сбор, о котором идет речь, уже проверен многими людьми, и многим он помог. Применяли этот сбор и те, от которых официальная медицина вынуждена была отказаться, и те, кто только узнал о своем недуге — в начальной стадии. Приезжал мужчина, его выписали из больницы в безнадежном состоянии с диагнозом — рак легкого, как известно, рак легкого практически не лечится, но я решил все-таки дать ему этот сбор. Не знаю сколько он его принимал, но приехал он ко мне спустя 3,5 года — живой... Рекомендуемый сбор лечит злокачественные опухоли; обновляет строение клеток во всем организме; противопоказаний не имеет, наименование трав:

    Шалфей ......................... 35 г


    Крапива ......................... 25 г


    Шиповник ........................ 20 г


    Бессмертник..................... 20 г


    Толокнянка....................... 20 г


    Череда ........................... 20 г


    Полынь горькая ............... 15 г


    Тысячелистник ................ 10 г


    Ромашка .......................... 10 г


    Сухоцвет ........................ 10 г


    Чабрец .......................... 10 г


    Кора крушины ................. 10 г


    Березовые почки ............. 10 г


    Трифоль или липа ........... 10 г


    Сушеница ........................ 10 г


    Пустырник ....................... 10 г

    Сбор хорошо измельчите и смешайте. Затем возьмите 6 столовых ложек сбора (25 г), положите в эмалированную кастрюлю, залейте 2,5 л кипятка, настаивайте на очень медленном огне (95° — без кипения!!!) ровно 3 часа. За 3 часа отвар упарится до меньшего объема и станет концентрированным. Через 3 часа отвар процедить, охладить и поставить в холодильник. Пить в теплом виде по 1-ой столовой ложке (в очень тяжелых случаях по 3 ст. л.) 3 раза в день за 1 час до еды. Курс лечения- 30 дней, затем перерыв 10—12 дней и лечение повторить снова для закрепления. Настой хранить в холодильнике, пока он не закончится. Не забывайте при заваривании трав добавлять в отвары или настои святую воду (лучше крещенскую) — несколько капель".







    Чудесная помощь Киево-Печерских Преподобных: наше время www.molodost.in.ua/news/3708/

    Исцеление от СПИДА

    Записано со слов работницы Лавры Людмилы:

    «Р.Б. Н. приходил молиться к Преподобным в Пещеры Киево-Печерской Лавры. Н. был болен СПИДом. Из-за этой болезни он лишился всего: семьи, работы, друзей – и никому не был нужен. В Пещеры он ходил молиться в течение трех лет, и однажды, молясь возле одной из икон, почувствовал, что с него как будто снимается, слезает какая-то пленка. Через некоторое время он узнал, что больше не болен, СПИДа у него не обнаружили».


    Всё по вере нашей.......................

  • Киевстар Киевстар

    Здоровья Вам на многие лета .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:49 На базі Класу безпеки житомирські рятувальники навчають підростаюче покоління азам безпеки 17:00 Як отримати компенсацію за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб 16:41 Верховна Рада ухвалила закон про мобілізацію засуджених 16:20 32-річного чоловіка засуджено до довічного ув’язнення за жорстоке вбивство подружжя на Народиччині Від читача 17:10 Популяризуємо українське. У Житомирі проведуть безоплатний майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки 16:19 На базі 10 ЦНАПів області створено Центри рекрутингу 16:10 Містян просять бути готовими до відключень електроенергії 16:00 Житомир зустріне 11-й Чілдрен Кінофест 15:40 Патрульний знайшов гаманець із документами та повернув власниці 15:19 На Житомирщині судитимуть організовану групу, яка займалася контрабандою лісу photo_camera 15:00 Антициклон принесе в Україну сонячну і прохолодну погоду 14:40 Уряд затвердив перелік документів для проходження медико-соціальної експертизи 14:18 Досі не вдається витягнути автівку, яка провалилася у фонтан на Михайлівській. ВІДЕО photo_camera 14:00 Внаслідок атак росіян по всій Україні можливі відключення електрики з 18 до 23 години 8 травня 12:40 У Звягелі всю ніч безрезультатно тривали пошуки безвісно зниклого 16-річного хлопця 12:35 Поблизу Миколаївки Звягельського району - масштабна ДТП з пожежею: загинуло двоє, травмовано троє людей photo_camera 12:20 У Житомирі вшанували борців з нацизмом з нагоди Дня пам’яті та примирення photo_camera 12:00 Він з 10 років мріяв служити в «Азові» 11:30 На Михайлівській вантажне авто провалилося у непрацюючий фонтан photo_camera 11:20 Росіяни знову атакували енергетику України - серйозно пошкоджені три ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up