Житомирянка Юлія Єлістратова виграла бронзу на Кубку Європи зі спринту

Житомирянка Юлія Єлістратова виграла бронзу на Кубку Європи зі спринту

Житомирська триатлетка Юлія Єлістртова фінішувала третьою на Кубку Європи зі спринту, який 27-28 жовтня відбувся у місті Funchal, Португалія.

Наша спортсменка фінішувала з результатом 00:57:05, програвши менше секунди переможниці Олександрі Разарьоновій.

Показавши цілком пристойне плавання та фірмовий найкращий серед усіх учасниць біг, Юля дещо втратила позиції впродовж другого виду. Однак, блискавична бігова швидкість таки дозволила їй потрапити в призи, і вона лише долями секунди поступилася срібній призерці змагань Лєні Мейснер (Німеччина) – рівний час.

2018 Funchal ETU Sprint Triathlon European Cup Final | Elite Women

Відео дня

1 місце - Alexandra Razarenova - 00:56:51 
2 місце - Lena Meißner - 00:57:05 
3 місце - Yuliya Yelistratova - 00:57:05

Загалом, супер-жовтень у виконанні Єлістратової дозволив їй не лише зібрати рясний медальний врожай, а також і піднятися на нечувану висоту в рейтингах! Так, у табелі ITU World Rankings житомирська триатлетка втрималася в межах ТОП-50 (48 місце), тоді як в олімпійській класифікації Єлістратова зробила просто таки міжгалактичний стрибок угору – з 50-го місця вона піднялася на 35-те!

Таким чином, Юлія цілком і повністю може претендувати на умовну номінацію «прогрес місяця» у світовому триатлоні! Лише за останні кілька тижнів вона піднялася на 15 пунктів олімпійського рейтингу, чим не може похвалитися жодна з її опоненток.

Спортивний Житомир

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up